Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/8 έως 26/8

Σελήνη στον Τοξότη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/8 έως 26/8

Το διήμερο που πέρασε μας άφησε μια γεύση τρικυμίας στα χείλη κατά τον ποιητή και στην κυριολεξία μια τρικυμία, που ξεσήκωσε το συναίσθημά μας ποικιλοτρόπως.

Η Σελήνη σήμερα 24/8 περνάει στον Τοξότη στις 13:50 το μεσημέρι για να αφυπνίσει την αίσθηση της περιπέτειας και του ξεφαντώματος.

Η ανικανοποίητη τάση μάς φέρνει δυσαρέσκεια λόγω της ασυνεννοησίας που επικρατεί όπου και αν βρισκόμαστε και ό, τι αν κάνουμε. Η θολή εικόνα που έχουμε για τις επιθυμίες μας, δεν βοηθά στην εκπλήρωση των αναγκών μας, παρασύροντάς μας σε πράγματα που δεν έχουμε υπολογίσει. Η απόδραση που σχεδιάζουμε δεν μας βγαίνει τελικά, επαναφέροντάς μας μπροστά σε προβλήματα και υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Από την άλλη στέκεται η ανάγκη μας να διασκεδάσουμε και να απομακρύνουμε κάθε ευθύνη, ενώ οι συγκρούσεις έρχονται αναπόφευκτα. Το πρόβλημα είναι πως λογική και ευαισθησία είναι αδύνατον να συνυπάρξουν.

Αργά το βράδυ πολλοί θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που είναι περισσότερα ψυχολογικά, λόγω της άστατης διάθεσής μας κάτω από την επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό, που συντελείται στις 25/8 πλέον στις 3:11 το πρωί.

Στις 13:24 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία που επηρεάζει από το πρωί ως το απόγευμα, μας μεταμορφώνει ολοκληρωτικά, δίνοντάς μας την απαραίτητη ενέργεια να δράσουμε προς πάσα κατεύθυνση. Η υπεραισιοδοξία και η καλοπροαίρετη διάθεσή μας δίνουν τα εχέγγυα να περάσουμε όμορφα αν είμαστε σε διακοπές και να έχουμε εξαιρετικές επιδόσεις αν έχουμε υποχρεώσεις.

Στις 20:43 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ερμή απογειώνει την επικοινωνία μας, φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και συζητήσεις, ενώ υπόσχεται μια όμορφη βραδιά.

Στις 26/8 στις 9:39 το πρωί το εξάγωνο με τον Κρόνο, ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση της ισορροπίας, την πληρότητας και της πλήρους αποκατάστασης της διάθεσης . Η μέρα ως το μεσημέρι προσφέρεται για έξυπνες, αποφασιστικές και καθοριστικές κινήσεις.

Τοξότες, Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι κινούνται σαν εφευρέτες που προσπαθούν διαρκώς να φτάσουν στη μεγάλη ανακάλυψη.

Ιχθείς και Παρθένοι μπλοκάρονται και δυσανασχετούν, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, εναλλάσσουν διαρκώς τα συναισθήματά τους.

Στις 16:58 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω για ένα διήμερο συνεχούς δράσης και αναθεωρήσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved