24 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

24 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

1 έως 2 Παρθένου

Σύμβολο: «Μια παρτίδα σκάκι»

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα δίνει μια ικανότητα για αφηρημένη σκέψη, μια πολύπλευρη ευφυΐα, μεθοδικότητα και κριτικό πνεύμα, ταλέντο για στρατιωτική και μαθηματική καριέρα, οξύ και παρατηρητικό μυαλό αλλά, αν δεν υπάρχουν στο ωροσκόπιο άλλες ενδείξεις που να φανερώνουν πρακτικότητα, τότε ο άνθρωπος θα δυσκολευτεί να εφαρμόσει τα καταπληκτικά σχέδια που συλλαμβάνει.

Ως χαρακτήρας, είναι ψύχραιμος, προικισμένος με μεγάλη σταθερότητα αλλά επειδή δεν διαθέτει βαθιά συναισθηματική φλόγα και παρόρμηση, συχνά κατηγορείται για κυνισμό ή απάθεια. Μπορεί να είναι άθεος, ή αγνωστικιστής.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ισορροπημένο άτομο είναι κάποιος που μπορεί να κάνει το ίδιο λάθος δύο φορές χωρίς να χάνει την ψυχραιμία του.» Alexander Hamilton

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Μπορεί ως καλοί Παρθένοι να είστε ορθολογιστές αλλά παράλληλα διαθέτετε κι έναν «παιδικό» ρομαντισμό, που για φέτος μπορεί να αποδειχθεί το κλειδί που θα ανοίξει το δικό σας «κουτί της Πανδώρας». Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται κι αν «τσιμπήσετε» στο παραμύθι, η ίδια η πραγματικότητα θα σας διαψεύσει. Υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις αν και λίγες. Όσες ή όσοι βρεθείτε να περιδιαβαίνετε στους διαδρόμους πραγματικών ...παλατιών, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Απλά, ο Ποσειδώνας έκανε το θαύμα του!

Οικονομικά

Με εξαίρεση τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και χρήματα ή αγαθά που μπορεί να σας χαριστούν, το τοπίο στα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σας είναι εξαιρετικά θολό και το πιθανότερο είναι, είτε να διαψευστείτε στις εκτιμήσεις σας, είτε να προδοθείτε από τους άλλους. Γι' αυτό το πρώτο που καλείστε να πράξετε είναι το να ψάξετε εξονυχιστικά πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς να προβείτε σε τοποθετήσεις κεφαλαίων ή επενδύσεις. Κι αν δανείσετε χρήματα, μην περιμένετε να τα πάρετε πίσω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved