Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/8

Τα παιδία παίζει

Πρωτοσέλιδο έγινε ο πρίγκιπας Χάρρυ γιατί «προκάλεσε» όμορφα κορίτσια να τον αντιμετωπίσουν παίζοντας strip μπιλιάρδο στη σουίτα του σε θέρετρο του Λας Βέγκας. Στα strip παιχνίδια οι συμμετέχοντες, αντί για χρήματα ή μάρκε,ς ποντάρουν τα ρούχα τους. Όποιος χάνει, βγάζει κι ένα ρουχαλάκι και από ότι φαίνεται από τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα, που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, ο Χάρρυ... έχασε πανηγυρικά!

Τα strip παιχνίδια συνηθίζονται ανάμεσα στα μέλη της υψηλής κοινωνίας, τα οποία ψάχνουν να βρουν τρόπους για να σπάσουν την πλήξη τους. Όπως για παράδειγμα συμβαίνει κι εδώ με την τρόικα. Το strip poker με τους Έλληνες πολίτες καλά κρατεί, μόνο που η τράπουλα είναι σημαδεμένη και στο τέλος δεν θα μας μείνει ούτε καν το φύλλο συκής.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ήλιος/Βόρειος Δεσμός= Ποσειδώνας/Βόρειος Δεσμός= Κρόνος/Ουρανός= Ωροσκόπος/Poseidon:

Φυσική ένωση αγάπης. Ανεπιτυχείς σχέσεις. Ενώσεις που πρώτα φαίνονται να είναι αρμονικές, αλλά αργότερα γίνονται ουτοπία. Ξαφνική ρήξη στην αγάπη. Χωρισμός που θέλουν τελικά και οι δυο. Θρησκευτικές επαφές. Προτίμηση για άτομα που είναι θρήσκα.

Ίσως να θέλατε ο άλλος να ήταν αλλιώς και όλα να κυλούσαν όπως τα είχατε στο μυαλό σας, όμως η πραγματικότητα δεν ταυτίζεται πάντα με τις προσδοκίες μας. Είναι πιθανόν λοιπόν να βγείτε από μια σχέση ή συνεργασία και να βρεθείτε στο σημείο μηδέν. Πάρτε το χρόνο σας και ετοιμαστείτε για μια νέα εκκίνηση -αυτήν την φορά όμως χωρίς προσδοκίες- σύμφωνα με το λεχθέν «αν πέσεις από άλογο, πρέπει αμέσως να το καβαλικέψεις ξανά».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είναι αληθινή η λαϊκή παροιμία ότι τα δώρα των εχθρών δεν είναι ούτε χρήσιμα ούτε ωφέλιμα.» Σοφοκλής

Το τραγούδι της ημέρας: Νότης Σφακιανάκης – Εσύ, η θάλασσα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved