Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/8

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ έχει επιδείξει μια πρωτοφανή αποτελεσματικότητα, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τους δράστες ποικίλων εγκλημάτων, αυτό δε φαίνεται να αποθαρρύνει κάποιους να προχωρήσουν τα άνομα σχέδια τους. Ήδη μετά την αιματηρή ληστεία στην Πάρο ακολούθησε απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή στο λιμάνι της Κυλλήνης, όπου οι δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες είχαν την εντύπωση ότι παρακολουθούν γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας. Η πάλαι ποτέ «εικονική πραγματικότητα» έχει γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και δεν ξέρει κανείς τι να κάνει. Να παρέμβει, με κίνδυνο της ζωής του ή να συνεχίσει να ...μασουλάει το ποπ κορν του; Στις δυτικές κοινωνίες πάντως, όπου η εγκληματικότητα είναι γενικά υψηλή, η μη παρέμβαση είναι εδώ και χρόνια καθεστώς, συνυφασμένη μάλιστα συχνά με μια απάθεια. Που θα πάει, θα μάθουμε κι εμείς...

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Άρης/Admetos= Ήλιος/Vulcanus= Μεσουράνημα/Ουρανός=Βόρειος Δεσμός/Apollon= Ποσειδώνας/Vulcanus:

Επικίνδυνες απόψεις. Η γνώμη κάποιου βάζει σοβαρά εμπόδια. Για να διωχτούν για τις απόψεις κάποιου και για να κάνουν εχθρούς για αυτό το λόγο. Ο εξτρεμιστής. Ισχυρά νεύρα. Εμφατικές λέξεις. Ένας δρομέας. Η έκρηξη ενός αθλητή. Μια είδηση (μέσω τηλεφώνου, sms, email κλπ) προκαλεί εκνευρισμό. Σοκαριστική είδηση. Το άτομο που παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ελεύθερη ή εκτεταμένη σκέψη. Εμπορικές συνδέσεις. Συνδέσεις με ομιλητικούς ή ξένους ανθρώπους. Μαθήματα γλώσσας. Δυνατή διαισθητική σκέψη. Για να μπερδευτούν από την άποψη και τις παρατηρήσεις κάποιου.

Αν έχετε την αίσθηση ότι τα έχετε ακούσει όλα και τίποτα δεν μπορεί να σας σοκάρει ή να σας εκπλήξει, ίσως σήμερα να αναιρέσετε αυτή σας την άποψη, καθώς παράξενα νέα και περίεργα γεγονότα θα αποδείξουν ότι δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα. Από την άλλη, οι συνθήκες ευνοούν τις επαφές με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα στις συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε σαφείς και σε αυτά που λέτε και σε αυτά που επιδιώκετε διαφορετικά το όλο θέμα θα «θαφτεί».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της» Βίκτωρ Ουγκώ

Το τραγούδι της ημέρας: Άντε βρε νούμερο – Zlow

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved