23 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

23 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

0 έως 1 Παρθένου

Σύμβολο: «Μια παρέα κυνηγών. Κομψοί καβαλάρηδες κι όμορφες γυναίκες καλπάζουν χαρούμενα ενώ ηχούν τα κέρατα και γαβγίζουν τα σκυλιά»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι κοινωνικός, χαρούμενος, ίσως κάποιες φορές επιπόλαιος κι επιφανειακός, αγαπά τις ομαδικές δραστηριότητες και τα σπορ, ιδιαίτερα την ιππασία και το κυνήγι. Έχει πολλές γνωριμίες και ερωτικές επιτυχίες, ενώ το χάρισμα του να ταυτίζεται με κάθε είδους παρέα τον κάνει να γίνεται η ψυχή κάθε ομαδικής δραστηριότητας. Η ευπρέπεια και η λεπτότητά του κάνει τους άλλους να παραβλέπουν την όποια αισθηματική του αστάθεια και να αναγνωρίζουν την διακριτικότητα και την εχεμύθειά του. Η ικανότητά του να διακρίνεται κοινωνικά, αν συνδυαστεί με εργατικότητα και προθυμία, θα τον βοηθήσει να επιτύχει επαγγελματικά. Είναι πιθανή μια τάση στο πάχος, ενώ γενικά υπάρχει αυξημένη ανάγκη του οργανισμού για περισσότερες ώρες ύπνου.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κάνω ό,τι μ' αρέσει πια, απλά δεν έχω χρόνο για όλα» Gina Lollobrigida

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αρκετά θολό και ασαφές είναι το τοπίο στην προσωπική σας ζωή, με συνέπεια να έχετε μια εξιδανικευμένη εικόνα για την σχέση σας. Και έλκοντας τα λάθος πρόσωπα, είναι πιθανόν η επιθυμία σας να ξανοιχτείτε στα νερά ενός μεγάλου έρωτα, να σας οδηγήσει τελικά σε... ξέρα! Σε μια πιο ήπια εκδοχή, μπορεί να ζήσετε έναν πλατωνικό έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι ενδέχεται να απομακρυνθούν για ένα διάστημα από τον σύντροφο τους.

Οικονομικά

Αν θέλετε να αποφύγετε τους σκοπέλους, θα πρέπει να είστε τουλάχιστον υποψιασμένοι απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που αλλιώς φαίνονται κι αλλιώς είναι. Η λογική σας μπορεί να σας προστατέψει μέχρι ένα σημείο αλλά και πάλι θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να ξεδιαλύνετε το κουβάρι της ίντριγκας και της απάτης. Αν ψάχνετε για δουλειά, θα είναι δύσκολο να βρείτε αλλά οι πιο τυχεροί από εσάς μπορεί να έχετε παροχές ή εισοδήματα, χωρίς απαραίτητα να εργάζεστε. Σε κάθε περίπτωση πάντως ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved