Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/8 έως 24/8

Σελήνη στο Σκορπιό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22/8 έως 24/8

Η Σελήνη μετά από ένα διήμερο που ταυτίστηκε με τα δυνατά μελτέμια στα πελάγη, ταλαιπωρώντας όσους βρίσκονται σε διακοπές, περνάει στον Σκορπιό σήμερα 22/8 στις 10:53 το πρωί, φέρνοντας ηρεμία και αποκαθιστώντας τη γαλήνη.

Στις 13:57 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να χαλαρώσουμε δίπλα στη θάλασσα, την οποία συνιστάται να αναζητήσουμε είτε είμαστε σε διακοπές είτε όχι. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ενέργεια της θάλασσας επιδρά στην ψυχολογία μας και η ξεκούραση δίπλα σε αυτή σε συνδυασμό με σκέψεις και ονειροπολήσεις, γλυκαίνει τις πιέσεις και τις δυσκολίες, σαν το κύμα τους βράχους. Η μέρα προσφέρεται για ήρεμες και χαλαρές δραστηριότητες, στρώνοντας το δρόμο για ένα απολαυστικό και ρομαντικό βράδυ.

Στις 22:59 η κορύφωση του εξαγώνου με τον Πλούτωνα επιβεβαιώνει τη λαγνεία και τη μυστηριακή ατμόσφαιρα που πλανάται, δημιουργώντας προϋποθέσεις για ερωτικές στιγμές υπό το φως των κεριών και της καλοκαιρινής αύρας.

Στις 23/8 στις 10:53 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή ανοίγει την ημέρα με την αίσθηση πως κάτι έμεινε αβέβαιο από την προηγούμενη νύχτα, ή πως η επικοινωνία μας εμποδίζεται να κυλήσει αβίαστα, έχοντας κάποιες αναστολές.

Η αίσθηση αυτή όμως δεν διαρκεί πολύ, εφόσον στις 12:34 το μεσημέρι το τρίγωνο με την Αφροδίτη μας οδηγεί ως το βράδυ σε μια άκρως ερωτική και διασκεδαστική ημέρα.

Φίλοι, αγαπημένοι και κάθε οικείο μας πρόσωπο αναζητούνται για να περάσουμε μαζί τους ένα όμορφο μεσημέρι, ή ένα συναρπαστικό βράδυ.

Αυτήν την ημέρα μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, όπως να παίξουμε ένα παιχνίδι γνώσεων, να επισκεφτούμε το καζίνο, να αρχίσουμε την μπιρίμπα ως το πρωί, να μπούμε σε πίστα με cart ή να ανεβάσουμε την αδρεναλίνη με κάθε τρόπο.

Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι είναι αυτοί που θα απολαύσουν περισσότερο αυτό το διήμερο.

Λέοντες και Υδροχόοι θα πέσουν στα δίχτυα της λαγνείας και του πάθους, ενώ Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες θα ελευθερώσουν τόνους ενέργειας, είτε για να αποφορτιστούν, είτε για να ψυχαγωγηθούν.

Στις 24/8 στις 13:50 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για ένα περιπετειώδες και επίσης απολαυστικό διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved