22 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

22 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

29 έως 30 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένας γέρος σκλάβος, με ευγενικά χαρακτηριστικά, στέκεται κατηφής»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ ξέρει πως να αναδεικνύεται μέσα από την ταπεινότητα. Συνήθως έχει μια ευγενική καρδιά, μια ισχυρή θέληση κι ένα μυαλό, που μπορεί να κρίνει και να κατατάσσει ακριβοδίκαια. Ανεξάρτητα από την κοινωνική του τάξη, είτε δυνατός, είτε αδύνατος θα είναι αυτό που είπε ο Χριστός «υπηρέτης των υπηρετών». Η χαμηλότερη θέση είναι η ψηλότερη τιμή.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κοιμήθηκα και ονειρεύτηκα πως η ζωή είναι χαρά. Ξύπνησα και είδα πως ζωή σημαίνει να υπηρετείς. Υπηρέτησα και είδα ότι το να υπηρετείς είναι χαρά» Ταγκόρ

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Είστε πολύ κοντά στο να ζήσετε ένα μεγάλο όνειρο αλλά καλό θα ήταν να έχετε σε μια άκρη του μυαλού σας πως «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός». Αν πάντως αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά και κυρίως υλικά, όταν ...ξυπνήσετε από το «μεθύσι» θα έχετε μόνον την ανάμικτη αίσθηση ενός απατημένου αλλά εκστασιασμένου -πρώην- ερωτοκτυπημένου. Ειδ' άλλως θα βρεθείτε «και χαμένοι και δαρμένοι» ή για την ακρίβεια «δαγκωμένοι»!

Οικονομικά

Αν θελήσετε να προβείτε σε αγαθοεργίες προς πάσα υποφέρουσα ψυχή, έχει καλώς. Μπορείτε ακόμη να ευχηθείτε να αποκτήσετε όλα αυτά που σας λείπουν και ίσως ο καλός σας άγγελος να εισακούσει μέρος της προσευχής σας. Μιλώντας όμως για τον πραγματικό κόσμο, φαίνεται πως ο δρόμος σας είναι σπαρμένος με μεγάλες ...φούσκες! Προσοχή λοιπόν σ «ταξίματα» ή «μεγάλες προσδοκίες» που αποσκοπούν κυρίως στο να σας αδειάσουν τις τσέπες. Από την άλλη είναι βέβαιο πως μπορείτε κι εσείς να υιοθετήσετε τον ρόλο του «πονηρού» αποκρύπτοντας στοιχεία και λεπτομέρειες που θα σας έβλαπταν.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά πάντως, ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ίσως είναι μια ευκαιρία να εντρυφήσετε σε αυτές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved