Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 22/8

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να έφυγε και να κάνει τις χλιδάτες διακοπές του στην Κρήτη, όμως η μια είδηση μετά την άλλη τον κρατά στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά μάθαμε ότι είχε ένα επιτελείο 20 συμβούλων, συνολικής ...αξίας, παρακαλώ, ενός εκατομμυρίου ευρώ! Οι ειδικοί σύμβουλοι προσλήφθηκαν για να δίνουν το φώτα τους στον πρώην πρωθυπουργό, τους πληρώσαμε αδρά κι ύστερα αυτός άλλαξε τα δικά μας. Αυτό πάει να πει... μεταλαμπάδευση πνεύματος!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Cupido/Poseidon= Μεσουράνημα/Poseidon= Hades/Apollon

Το άτομο που έχει πίστη. Για να είναι μέλος μιας θρησκευτικής κοινότητας. Ένα εμπνευσμένο μυαλό όπου έχει ένα επίσης αρμονικό σώμα. Ημέρες που φέρνουν πολλά εμπόδια. Το άτομο που χειρίζεται τα απορρίμματα και τα κουρέλια. Το άτομο που εξετάζει την επιστήμη της ιστορίας ή τη γνώση του παρελθόντος.

Σήμερα θα έχετε την τάση να σκαλίσετε το παρελθόν ενώ θα είστε περίεργοι και θα θέλετε να μάθετε τις αλήθειες που κρύβονται πίσω από πρόσωπα και καταστάσεις. Η αλήθεια μπορεί να σας λυτρώσει, μπορεί όμως και να σας βάλει σε κάποιο δίλημμα ή σε ...μεγαλύτερους μπελάδες. Καλή μέρα για να γυμνάσετε και το πνεύμα και το σώμα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: « Όταν βλέπεις τα δόντια του λιονταριού, μην πιστεύεις πως σου χαμογελάει» Αλ Μουτανάμπι

Το τραγούδι της ημέρας: Χρήστος Κυριαζής - Στο Ημεροβίγλι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved