Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/8

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Σκορπίνα με Αφροδίτη στο Σκορπιό και πρώην σύζυγος ανωτάτου κομματικού στελέχους του Κ.Κ. Κίνας, Γκου Καλάι, έβαλε τον οικιακό της βοηθό να «μαγειρέψει» ένα δηλητήριο για τον Βρετανό επιχειρηματία και ανταγωνιστή της Νιλ Χέηγουντ. Πρώτα του πρόσφερε μια καλή φιλοξενία, γεμίζοντάς του το ένα ποτήρι μετά το άλλο με πρώτης ποιότητας ουίσκι και, όταν αυτός έγινε λιάδα, τον πότισε και το τελευταίο φαρμάκι.

Αν και αρχικά όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιό της, καθώς οι αρχές απέδωσαν το θάνατο του σε καρδιακή προσβολή εξαιτίας κατάχρησης οινοπνευματωδών, τέσσερις μήνες μετά το δεξί χέρι του άντρα της την κατήγγειλε και ύστερα από μια μάλλον συνοπτική δίκη καταδικάσθηκε εις θάνατον αλλά με αναστολή (κινεζική πατέντα). Μέτα από δύο χρόνια η ποινή της μπορεί να μετατραπεί σε ισόβια ή πολυετή κάθειρξη, αρκεί να είναι «καλό παιδί», κάτι που σίγουρα εμπεριέχει και την προϋπόθεση της συνεργασίας με τις αρχές.

Τώρα ξεκινάει δηλαδή, το πραγματικό «μαρτύριο της σταγόνας», για την Γκου Καλάι, που είχε την ατυχία να γεννηθεί Κινέζα. Γιατί αν έκανε τα ίδια στην Ελλαδάρα, μια θέση στο Υπουργείο... Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την είχε στο τσεπάκι. Χώρια που αν έσπαζε ο διάολος το πόδι του και την έπιαναν, θα έκανε κορμάρα από τις «πεταλούδες» στην πισίνα των φυλακών!

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Δίας/Ουρανός= Κρόνος/Άδμητος= Μεσουράνημα/Ουρανός

Σάτιρα και πνεύμα συνδυάζονται. Ο «πλακατζής»- η ψυχή της παρέας. Αυτός που στα δύσκολα το βάζει στα πόδια. Για να σκεφτεί αργά βαθειά και λογικά. Λυπημένη και άθλια σκέψη. Βραδύτητα και νωθρότητα της κατανόησης. Ο αργόστροφος. Μια είδηση (μέσω τηλεφώνου, sms, email κλπ) προκαλεί εκνευρισμό. Σοκαριστική είδηση. Το άτομο που παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Σήμερα, θα έχετε την τάση να διακωμωδήσετε τα γεγονότα και να καυτηριάσετε καταστάσεις και κοινωνικά προβλήματα. Ταυτόχρονα, θα κάνετε την πλάκα σας και θα γελάσετε με την καρδιά σας. Δεν είναι μια μέρα που οι άλλοι θα μπορούν να σας κατανοήσουν και αυτό όχι γιατί δεν θέλουν αλλά πολύ απλά γιατί δεν θα... δύνανται! Τηλεφωνήματα και ειδήσεις μπορεί να σας ξαφνιάσουν ενώ πολλοί θα πιάσετε το «φτυάρι» όχι από κακία αλλά επειδή το κουτσομπολιό είναι το πιο φθηνό αγχολυτικό...

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να κατεβάσεις τα μούτρα απαιτεί απασχόληση 72 μυών. Το να χαμογελάσεις, μόνο 23! Επιπλέον το δεύτερο έχει και πιο ευχάριστα αποτελέσματα» Φ. Σαμπέρ

Το τραγούδι της ημέρας: Μιχάλης Χατζηγιάννης - Εμείς οι δυο σαν ένα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved