21 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

21 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

28 έως 29 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένα ζευγάρι σκίουρων που κτίζει τη φωλιά του»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, συνήθως νοιάζεται πολύ για την οικογένεια, τον ενδιαφέρει πρωτίστως ο γάμος και -ακόμη κι ύστερα από μεγάλες απογοητεύσεις- θα βρει την ευτυχία σ' αυτόν και θα γεράσει ήρεμα με τον σύντροφο του. Έχει μαθηματικό μυαλό αλλά μπορεί να μην το εκμεταλλευθεί ποτέ, προτιμώντας να περάσει ευχάριστα, παρά να γίνει διάσημος ή δυνατός.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η οικογένεια είναι το κύτταρο του πολιτισμού.» Will Durant

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι συνθήκες ευνοούν ένα μεγάλο «άλμα» στην προσωπική σας ζωή και το πιθανότερο είναι να το επιχειρήσετε με επιτυχία. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας, αυτό μπορεί να γίνει με λιγότερη ή περισσότερη ένταση, το θέμα όμως είναι ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Οι πιο τυχεροί θα διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο με αξιοσημείωτες προσωπικότητες.

Οικονομικά

Κάποιες «σκιές» βέβαια υπάρχουν και σίγουρα καλείστε να ξεδιαλύνετε το τοπίο, ιδιαίτερα σε σχέση με πρότερες επιλογές που αποδείχθηκαν στην πράξη λανθασμένες ή αδιέξοδες. Παράλληλα όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι νέο, απαλλαγμένοι όσο το δυνατόν από τα «βαρίδια» του παρελθόντος. Από την θέση του οδηγού ή αν προτιμάτε του κυνηγού, είστε σε θέση να πάτε τα πράγματα εκεί που θέλετε και να πετύχετε έναν τουλάχιστον μεγάλο στόχο. Από εκεί κι ύστερα βέβαια, καλείστε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας και να τους δώσετε διάρκεια. Αυτό θα είναι... λίγο πιο δύσκολο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved