Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/8

Η κυβέρνηση δίνει μάχη. Δεν θα κόψει τις συντάξεις, με την έννοια ότι δεν θα πάρει ψαλίδι να κόψει το... χαρτί από το φάκελο ειδοποίησης! 'Έτσι, οι μεν που είχαν μια καλή συνταξούλα θα τραγουδάνε «οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και μου θυμίζουν χαρές που φύγανε και δεν γυρίζουν» ενώ οι υπόλοιποι διαλέγουν το τραγούδι «αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι, το... εφάπαξ να μοιράζομαι».

Μπορεί οι παλιοί να έλεγαν "φασούλι -το φασούλι γεμίζει το σακούλι" όμως τώρα, άντε συνταξιούχος-πράμα να γεμίσει το... μπρίκι!

Η εξίσωση της ημέρας

Vulcanus= Ωροσκόπος/Δίας= Βόρειος δεσμός/Poseidon= Apollon= Ουρανός/Hades= Βόρειος δεσμός/Ερμής:

Μεγάλα επιχειρηματικά σχέδια στέφονται με επιτυχία. Τολμηρές επενδύσεις. Προθυμία για μάθηση. Ένα μυαλό εύστροφο. Θέματα που σχετίζονται με ισχυρή επέκταση, ισχυρά οικονομικά κίνητρα, απολαβές, ευημερία. Για να μπει ξαφνικά σε μεγάλο κίνδυνο. Μεγάλος κίνδυνος πολέμου. Περιπτώσεις δολοφονίας. Δυνατή, εξαιρετική σκεπτόμενη δραστηριότητα. Ειδικές δυνατότητες στο συντονισμό των σκέψεων. Δυνατές συνδέσεις των σκέψεων, αλληλογραφία, συνομιλίες.

Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να επιχειρήσετε ένα νοητό ταξίδι στο μέλλον προκειμένου να μπορέσετε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο να πράξετε στο παρόν. Ακόμα και αν δεν καταλήξετε σε μια συγκεκριμένη συνταγή, θα βρείτε ποιες κατευθύνσεις μπορείτε να ακολουθήσετε και ποιες είναι οι βάσεις που θέλετε να θέσετε για να πετύχετε τους πραγματικούς στόχους σας. Αυτούς που είναι δικοί σας και όχι «δανεικοί».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων» Henry de Jouvenel

Το τραγούδι της ημέρας: Τόλης Βοσκόπουλος – Και εσύ θα φύγεις



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved