Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/8

Τα do και don't της εβδομάδος

Εύχομαι σε όλους η εβδομάδα να ξεκινήσει με ενθουσιασμό! Η Δευτέρα είναι μια μέρα αδιάφορη οικονομικά ενώ σε κάθε αίτημα σας θα λάβετε ένα «όχι» σαν του Μεταξά. Η Τρίτη, αισθηματικά θέλει προσοχή αφού θα έχουν μεγάλη ρέντα τα ρήματα «γκρεμίζω», «χωρίζω», «μετακομίζω». Την Τετάρτη εστιάζετε περισσότερο σε θέματα διατροφής ενώ την Πέμπτη αν θέλετε κάποιους είδους εξυπηρέτηση με λίγο κόπο παραπάνω και...γαλιφιά, τελικά θα τα καταφέρετε. Η Παρασκευή είναι μια μέρα που ίσως προκύψουν καθυστερήσεις σε θέματα τεχνικά και διαδικαστικά. Εκεί θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά...24 ώρες είναι, θα περάσουν!

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ουρανός/Vulcanus= Vulcanus/Poseidon= Apollon/Poseidon= Δίας/Poseidon:

Ξαφνικά εμφανίζεται μεγάλη αρμονία και ενότητα. Για να δοκιμάσει εκπληκτικά τη μεγάλη αγάπη. Η πίστη, η ευπρέπεια, η τιμή, η αξιοπρέπεια και οι ηθικές αξίες είναι υπολογισμένες με βάση τις θρησκευτικές έννοιες ή τη φιλοσοφική άποψη. Αρμονία και φιλία. Ευγένεια. Για να είναι ευτυχής στη θρησκεία κάποιου. Πίστη, τοποθέτηση προς τη ζωή.

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συμπεριφερθείτε με ευγένεια δείχνοντας καλοσύνη και αξιοπρέπεια. Σε αρκετές περιπτώσεις θα θερίσετε φιλία και θα μαζέψετε αγάπη. Καλή μέρα για να την περάσετε με φίλους και άτομα που είτε σας ενώνουν κοινές ιδέες είτε σας χωρίζουν διαφορετικές απόψεις, μπορείτε πάντα να ωφεληθείτε από μια συζήτηση μαζί τους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Πολιτική είναι η ικανότητα να παρουσιάζεις σήμερα τι θα γίνει αύριο και να εξηγείς αύριο γιατί δεν έγινε» Ουίνστον Τσώρτσιλ

Οι σωστές απαντήσεις στο κουίζ της 18ης : 1 Α & Β, 2 Γ

Το τραγούδι της ημέρας: Gloria Gaynor - Can't take my eyes off you

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved