Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/8 έως 20/8

Σελήνη στην Παρθένο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18/8 έως 20/8

.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, δημιούργησε την ανάγκη να οριοθετήσουμε τις καταστάσεις και να κάνουμε απολογισμό δυνάμεων προς νέα ξεκινήματα.

Σήμερα 18/8 στις 3.34 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, βοηθώντας την κατάστρωση σχεδίων και υπολογισμών.

Στις 6.58 το πρωί η αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανοίγει την ημέρα με χαλαρή και ψύχραιμη διάθεση, τόσο χαλαρή που θέλουμε να αποποιηθούμε κάθε ευθύνη και υποχρέωση, αράζοντας σε μια παραλία απολαμβάνοντας τη φύση και το αγαπημένο μας βιβλίο. Η ανάγκη να ονειροπολήσουμε και να ξεφύγουμε από τη συνηθισμένη καθημερινή ρουτίνα, είναι έντονη.

Στις 16.13 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενδυναμώνει τη συναισθηματική μας κατάσταση, επιζητώντας να απολαύσουμε κάθε τι με κάθε λεπτομέρεια, διεισδύοντας στην ουσία. Οι επιφανειακές και βιαστικές κινήσεις δεν ικανοποιούν καθόλου την επιστρατευμένη μας διάθεση.

Στις 22.06 το βράδυ η κορύφωση του εξαγώνου με την Αφροδίτη υπόσχεται ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό βράδυ, στο οποίο η προσοχή εστιάζεται σε συγκεκριμένα γεγονότα, που άλλες φορές δεν θα μπαίναμε καν στον κόπο να αναλύσουμε ή να ασχοληθούμε.

Στις 19/8 στις 2.25 το πρωί το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ δημιουργεί μια υπερβολική τάση, που μοιάζει με παρατραβηγμένη σχολαστικότητα. Η έλλειψη αυθορμητισμού ίσως δημιουργήσει σε αρκετούς προβλήματα και δυσφορία σε όσους τους συντροφεύουν.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη, αφήνοντάς μας σε απόλυτη ησυχία προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τα οφέλη της. Αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να μην θίξουμε κανένα σοβαρό θέμα, να μην αποφασίσουμε για κάτι σημαντικό, χαλαρώνοντας σωματικά και πνευματικά. Ιδανική ημέρα για να φτιάξουμε τις λίστες μας, με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι δρομολογούν την καθημερινότητα αποτελεσματικά, ενώ Ιχθείς, Τοξότες και Δίδυμοι επιφυλάσσονται λόγω εμποδίων.

Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες ενοχλούνται από την ψυχρή και επιτηδευμένη συμπεριφορά κάποιων και αντιδρούν.

Στις 20/8 στις 7.46 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό διατηρώντας το δικαίωμα του διαιτητή, σε έναν αγώνα μεταξύ γιγάντων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved