18 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

18 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

27 έως 28 Λέοντα

Σύμβολο: «Δυο φίλοι δίνουν τα χέρια»

Ερμηνεία: Αν στο ωροσκόπιο επικρατεί ο Κρόνος, έχουμε έναν άνθρωπο τίμιο, δίκαιο, φιλόπονο, ευχάριστο και κοινωνικά χρήσιμο. Αν αντίθετα επικρατεί ο Δίας και μάλιστα ως δυσαρμονικός, τότε έχουμε τον τύπο που χρησιμοποιεί τις ικανότητες του για να περνά απλώς ευχάριστα. Δεν έχει ιδιαίτερες φιλοδοξίες, προτιμά την ευχάριστη συνεργασία σε όμορφο περιβάλλον και... τέλος! Δεν έχει οικονομικό ταλέντο, παρά μόνον στις... σπατάλες, πράγμα που δεν τον βοηθάει καθόλου ν' αποκτήσει οικονομική ασφάλεια.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να προσπαθείς να είσαι φιλόπονος όσον αφορά το σώμα και φιλόσοφος όσον αφορά την ψυχή» Ισοκράτης

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Πολλά πρόκειται να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή και όσο νωρίτερα συντονιστείτε σε αυτό το μήκος κύματος, τόσο το καλύτερο για εσάς. Το «καμπανάκι» κτυπά βέβαια κυρίως για τους δεσμευμένους που καλούνται να ανανεώσουν την σχέση τους πριν τους... τελειώσει. Αντίθετα οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να «κάνουν παιχνίδι», βιώνοντας μοναδικές εμπειρίες και είναι απίθανο να μην βρεθούν ζευγαρωμένοι. Το τι θα γίνει βέβαια από εκεί κι ύστερα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, με τους πλανήτες πάντως να «δείχνουν» αποφάσεις κι επιλογές καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια.

Οικονομικά

Διανύετε μια χρονιά όπου καλείστε να «ζυγίσετε» τις επιθυμίες σας με τους αντικειμενικούς περιορισμούς και να επιλέξετε την πιο κατάλληλη οδό, αποφεύγοντας τις ακρότητες. Τα προβλήματα είναι όσες και οι προκλήσεις για μια καλή συνέχεια και πολλά θα κριθούν από τις δικές σας προσπάθειες. Οι προοπτικές σας συνολικά δεν είναι κακές και μερικές από τις πρωτοβουλίες σας θα είναι εύστοχες, θα πρέπει όμως να έχετε υπομονή για κάποια πράγματα που θα φέρουν αποτελέσματα αργότερα. Μια συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί σε «αναγκαίο κακό», από την άλλη πλευρά όμως, «ουδέν κακόν, αμιγές καλού»!

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved