Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/8

Ίδωμεν το φως το αληθινόν

Να και μια καταπληκτική είδηση: Οι επιστήμονες στο Ιατρικό Κολέγιο Weill Cornell στη Νέα Υόρκη «έσπασαν» τον κώδικα τον οποίο χρησιμοποιεί ο αμφιβληστροειδής και σύντομα η ανάπτυξη «βιονικών ματιών» που θα χαρίζουν σχεδόν τέλεια όραση σε εκατομμύρια τυφλούς θα είναι γεγονός!

Και βέβαια, τώρα που έγινε η αρχή, να δούμε αν κάποιοι θα εφεύρουν και «μάτια» για τους «τυφλούς» πολιτικούς και ψηφοφόρους, που παίρνουν στο λαιμό τους κι όλους τους υπόλοιπους...

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Κρόνος/Άδης= Βουλκάνους/Μηδενική Κριού= Απόλλων/Μηδενική Κριού= Ζεύς:

Ειδήσεις μιας σοβαρής ασθένειας ή μιας μεγάλης απώλειας. Ειδοποίηση θανάτου. Ειδήσεις εγκλήματος ή άλλων κακών πράξεων. Η γλώσσα και ο τρόπος σκέψης έχουν μια επιρροή απέναντι σε ένα κοινό. Η ικανότητα της χρήσης του μυαλού και της ομιλίας. Μελετώντας παλιά κείμενα. Άλλες γλώσσες και κουλτούρες. Ένας φιλόλογος. Ο πολύ καλός χειριστής του λόγου. Ένας γλωσσολόγος. Συγγράφοντας μια επιστημονική διατριβή. Δημιουργική σκέψη. Σκεπτόμενος που στοχεύει σε κάτι. Εφευρέσεις. Η απειλή. Δικτάτορας. Διατάγματα. Νόμοι. Για να περάσει την πρόταση ενός νόμου, ενός διατάγματος κλπ. Η προειδοποίηση για να γίνει κάποιος σύννομος.

Όταν το παρόν μοιάζει με αδιέξοδο, τότε επιβάλλεται να αξιοποιήσετε το παρελθόν και να βρείτε μια πληθώρα από ιδέες, θεωρίες και έργα που μπορούν να έχουν εφαρμογή στο σήμερα. Και ίσως μπορείτε να ξεκινήσετε από ένα νοητικό «ζέσταμα» με το απάνθισμα απόψεων και προτάσεων, είτε ανήκουν σε εσάς είτε σε άλλους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στραβός στραβό οδήγαγε κι ηύραν κι οι δυό το βράχο» Ελληνική παροιμία

Το τραγούδι της ημέρας: Enigma – Mea Culpa

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved