16 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

16 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

25 έως 26 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένας καλλιεργητής σκάβει το χώμα με ένα τσαπί»

Ερμηνεία:

Ο άνθρωπος εδώ, μπορεί να αγαπά τη φύση και οτιδήποτε συνδέεται με αυτήν. Είναι έξυπνος κι ακούραστος δουλευτής, σεμνός και επίμονος σ' ό,τι αναλάβει. Αν δεν υπάρχουν σοβαρές αντενδείξεις στο ωροσκόπιο, η τύχη θα τον ανταμείψει με την επιτυχία, την φήμη και την ευημερία που του αξίζουν. Για να ενισχύσει την εύνοια του θα πρέπει να ταξιδεύει και να κινείται πάντα βορειότερα από τον τόπο που γεννήθηκε.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν υπάρχει δρόμος για την ευημερία, η ευημερία είναι ο δρόμος» Wayne W. Dyer

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι καταλυτική και οι εμπειρίες σας μοναδικές, είτε πρόκειται για ευχάριστες, είτε για δυσάρεστες. Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και από αυτήν την άποψη ούτε τα διλήμματα θα λείψουν, ούτε και οι μεγάλες ανακαλύψεις για το τι τελικά «παίζεται» μέσα σας. Πάντως σε ένα χρόνο από τώρα, τίποτε δεν θα είναι ίδιο στην προσωπική σας ζωή.

Οικονομικά

Οι συνθήκες σας πιέζουν για να υιοθετήσετε μια πολιτική του τύπου «ή όλα ή τίποτα», με κίνδυνο βέβαια να καταλήξετε στο... δεύτερο. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πολύ δύσκολο να ξεμπλοκάρετε και να ξεκινήσετε μια νέα πορεία, χωρίς να ρισκάρετε. Και επειδή η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, αξίζει να το προσπαθήσετε, αποφεύγοντας ωστόσο τις συνεργασίες. Μπαίνοντας στο κλίμα των αλλαγών και κοιτώντας μόνον μπροστά, μπορεί να δείτε πίσω σας να κόβονται γέφυρες και να καταρρέουν πρόσωπα και συστήματα, εσείς όμως θα είστε νικητές.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved