Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/8 έως 18/8

Σελήνη στον Λέοντα – Νέα Σελήνη

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 15/8 έως 18/8

.

Μετά από ένα διήμερο που απέκτησε διαστάσεις ψυχοδράματος για πολλούς από εμάς, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 15/8 στις 21:05 το βράδυ, σαν πολυαναμενόμενος απελευθερωτής σε περίοδο κατοχής.

Η φετινή γιορτή του Δεκαπενταύγουστου είχε πολλά απρόοπτα και μεγάλη συναισθηματική ένταση, που από το βράδυ αρχίζει σταδιακά να αποφορτίζεται.

Στις 16/8 πλέον στις 6:24 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή φέρνει κάποιες ειδήσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο, ενώ το πρωινό μας δροσίζεται από μια όμορφη επικοινωνιακή αύρα μεγαλοψυχίας. Η σκέψη οξύνεται και δημιουργεί έξυπνες και εντυπωσιακές ιδέες.

Στις 12:04 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ουρανό μας εντάσσει ξανά σε μια δημιουργική καθημερινότητα που δεν καταδέχεται μικρότητες και σκοπό έχει να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα. Η ενέργειά μας είναι στα ύψη και η διάθεσή μας σπεύδει να τακτοποιήσει εκκρεμότητες, συγκρούσεις και απομακρύνσεις, που μας είχαν αναστατώσει.

Στις 20:33 το βράδυ το εξάγωνο με τον Δία έρχεται για να κλείσει την ημέρα με εντυπωσιακό τρόπο, προσφέροντάς μας ένα μια απολαυστική νύχτα που διακατέχεται από μια υπερβολή, που έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Ότι και να κάνουμε αυτό το βράδυ ας μην διστάσουμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας και στους άλλους όχι μόνο τα απαραίτητα, αλλά και τα περιττά.

Στις 17/8 η μέρα ξεκινά ορμητικά και με διάθεση για πολλές αποφάσεις και νέα ξεκινήματα.

Στις 18:38 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά στις αξιόπιστες και καλά σχεδιασμένες κινήσεις μας, προτρέποντάς μας να επενδύσουμε χωρίς ανασφάλεια.

Λίγο αργότερα στις 18:55 η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία προκαλεί συνεχώς να δράσουμε εκτιμώντας τις ανάγκες και τις προτεραιότητές μας.

Στις 20:54 το εξάγωνο με τον Άρη εκτοξεύει τη λήψη πρωτοβουλιών, στρώνοντας το έδαφος για σημαντικές διεκδικήσεις, αναθεωρήσεις, συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι είναι αυτοί που θα ωφεληθούν πολλαπλά αυτό το διήμερο και από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται.

Κριοί και Ζυγοί έχουν ευκαιρίες να αλλάξουν πολλά μέσα όμως σε καθεστώς έντασης, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι καλούνται να τρέξουν μαραθώνιο, τη στιγμή που μόλις μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι.

Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθείς λειτουργούν πολύ καλά σκεπτόμενοι και χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις.

Στις 18/8 στις 3:34 το πρωί η Σελήνη περνάει στην Παρθένο για έναν μίνι απολογισμό και ένα Σαββατοκύριακο σαν ισοζύγιο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved