15 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

15 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

24 έως 25 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένας άνδρας κολυμπά στη θάλασσα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να έχει λεπτό γούστο κι ευαισθησίες αλλά είναι υπέρ του δέοντος αισθησιακός κι επιρρεπής στις υλικές απολαύσεις. Αυτό απειλεί διαρκώς την ηθική του υπόσταση, ενώ η έλλειψη πειθαρχίας μπορεί τελικά να τον ζημιώσει πολλαπλά. Για να είναι λοιπόν επιτυχημένος απαιτείται εγκράτεια και σταθερότητα αλλά προπάντων ένα δυνατό ηθικό πλαίσιο. Συνήθως αγαπά τη θάλασσα και το ψάρεμα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η σταθερότητα δεν είναι ακινησία» Μέτερνιχ

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή και η προσωπική σας ζωή ενδέχεται να πλαισιωθεί από μάλλον ακραίες ή πολύ έντονες καταστάσεις. Είτε πρόκειται για έναν επώδυνο χωρισμό, είτε για έναν μεγάλο έρωτα, είτε και για τα δύο μαζί, το θέμα είναι να «βουτήξετε» στα βαθιά, χωρίς να...πνιγείτε! Και για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να «ξαλαφρώσετε» το εγώ σας από ενοχές, ψυχικά κατάλοιπα και παρωχημένες πεποιθήσεις. Οι πιο τυχεροί θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, σε κάθε περίπτωση πάντως, όλα δείχνουν μετέωρα και δεν είναι σκόπιμο να «δένετε κόμπους».

Οικονομικά

Κι εδώ κυριαρχεί το αίτημα της ανανέωσης ή μιας ριζικής αλλαγής στην πολιτική και τις επιλογές σας, κάτι που μπορεί να σας κλονίσει αν επιμείνετε να κρατηθείτε με νύχια και με δόντια στην κατάσταση που βρίσκεστε σήμερα. Αντίθετα, αν συντονιστείτε έγκαιρα με τους κοσμικούς ρυθμούς και προκαλέσετε εσείς τις αλλαγές ή τις ανατροπές, όλα θα εξελιχθούν πιο...φυσιολογικά. Οι πιο τυχεροί θα έχουν απρόσμενα έσοδα ή θα λάβουν μια αξιοσημείωτη αποζημίωση.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved