Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/8

Εάν μια λέξη μπορούσε να χαρακτηρίσει την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, αυτή είναι το... κιτς! Τέτοια εύπεπτη κακογουστιά ούτε στην Eurovision, ενώ ήταν φανερό ότι έλειπε η «ψυχή». Από την άλλη πλευρά, οι Βρετανοί αξίζουν ένα μπράβο για την προσπάθεια αλλά και γιατί επέδειξαν ότι ακόμη κι αν τα προϊόντα τους είναι άγευστα, ανούσια ή αδιάφορα, τελικά ξέρουν να τα πουλάνε στην καλύτερη τιμή. Και είμαι απολύτως βέβαιος πως θα κερδίσουν κι άλλα από την αξιοποίηση των Ολυμπιακών χώρων και ακινήτων. Όχι σαν εμάς εδώ...

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Άρης/Cupido= Κρόνος/Cupido= Αφροδίτη/Ουρανός

Η καθημερινή συνεργασία που έχω στο χώρο εργασίας. Ένα ενεργό μέλος της οικογένειας. Ένας ενεργός πολίτης. Παρευρισκόμενος σε έναν γάμο. Οι μέρες που έχουμε διάθεση για απομόνωση. Για να χωριστεί από την οικογένεια. Το διαζύγιο του πατέρα. Λεπτό συναίσθημα. Για να αγαπηθεί ξαφνικά. Υψηλή αγάπη. Ευγένεια.

Σήμερα πολλοί από εσάς θα τολμήσετε να «κυνηγήσετε» έξω από τα «λημέρια» σας, αναζητώντας κάτι σαν το... Άγιο Δισκοπότηρο! Άλλοι θα το βρείτε ανακαλύπτοντας την αξία σας, άλλοι βρίσκοντας το σκοπό της ζωής σας και άλλοι βιώνοντας την αληθινή αγάπη.
Όμως ο τελικός σκοπός δεν αυτός. Αυτό που είναι το σημαντικότερο είναι τι θα κάνετε μετά, αφού η νέα κατάσταση που θα δημιουργηθεί δεν συνάδει ούτε με παρωχημένες πεποιθήσεις, ούτε με το μέχρι τούδε «βόλεμα» σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μια μονάχα μέρα φτάνει να ρίξει και ν' ανορθώσει όλα τα ανθρώπινα πράγματα» Σοφοκλής

Το βίντεο της ημέρας: Αθήνα 2004 - 4 λεπτά από την τελετή λήξης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved