14 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

14 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

23 έως 24 Λέοντα

Σύμβολο: "Ο σκλάβος Ούρσος κόβει ξύλα στην αυλή της βασίλισσας" (σκηνή από το Quo Vadis?)

Ερμηνεία:

Ο άνθρωπος εδώ, ίσως έχει κάτι από τον τύπο του αγαθού γίγαντα. Μπορεί να είναι σεμνός, μετριόφρων, αφελής σαν παιδί, αφοσιωμένος αλλά και αδέξιος ή άγριος. Εργατικός κι ευσυνείδητος σ' όλη του τη ζωή, λατρεύει τη φύση και τα δάση κι αισθάνεται πιο άνετα στην εξοχή, παρά στην πόλη. Είναι ακόμη τίμιος και πιστός κάτι που τον κάνει αγαπητό σε ίσους και ανώτερούς του. Το αρχικό έλλειμμα πνευματικότητας δεν αποκλείει την εξέλιξη του, με κύριο μοχλό ανάπτυξης τις ηθικές και θρησκευτικές αξίες.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Μη ως μύρια μέλλων έτη ζην. Το χρεών επήρτηται. Έως ζης, έως έξεστιν, αγαθός γενού» Μάρκος Αυρήλιος

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι εξαιρετικά καθοριστική για την συνέχεια της ζωής σας, αφού τόσο τα γεγονότα, όσο και οι αποφάσεις σας που θα τα συνοδεύσουν, κινούνται στην κατεύθυνση της ανατροπής των μέχρι τώρα δεδομένων και το άνοιγμα ενός νέου κύκλου. Και μένοντας κυρίως στα ευχάριστα, είτε πρόκειται για γάμο, είτε για εγκυμοσύνη, είτε απλά για μια πολύ «δυνατή» σχέση, τίποτα στην ζωή σας δεν θα είναι πια ίδιο. Για τα δυσάρεστα, το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι... μακριά από εσάς!

Οικονομικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι ασταθής και αντιφατική, αφού ότι μπαίνει στην μια τσέπη, βγαίνει από την άλλη! Το κλειδί πάντως για σας είναι η πολιτική και η διπλωματία, οι οποίες σε κάθε περίπτωση (ειδικά στις συνεργασίες) μπορεί να σας ωφελήσουν και παράλληλα να αποτρέψουν τα χειρότερα. Αν δηλαδή δεν βάλετε νερό στο κρασί σας, προκοπή... δεν κάνετε!

Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να μπλέξετε τα συναισθήματα σας με οικονομικά θέματα.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved