Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/8 έως 15/8

Σελήνη στον Καρκίνο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13/8 έως 15/8

.

Ενώ οδεύουμε προς το ημερολογιακό τέλος του καλοκαιριού που σηματοδοτεί ο δεκαπενταύγουστος, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο σήμερα 13/8, λίγο πριν το μεσημέρι στις 11:28, συνθέτοντας το ρέκβιεμ, σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές.

Στις 16:29 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει ώρες πριν, δίνει μια ρομαντική νότα στην ημέρα, με αναζήτηση οικογενειακών και τρυφερών στιγμών.

Η παραδοσιακή αίσθηση, η νοσταλγία, η αναπόληση, η ονειροπόληση και οι πρόσφατες καλοκαιρινές αναμνήσεις, στροβιλίζονται στο νου που δεν δείχνει πρόθυμος να ανταποκριθεί σε άλλες δραστηριότητες.

Στις 23:43 το βράδυ η κορύφωση της συνόδου με την Αφροδίτη, μας δημιουργεί από το απόγευμα την ανάγκη να έρθουμε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, να μοιραστούμε τις στιγμές μαζί τους, να διασκεδάσουμε και γενικότερα να απολαύσουμε τον ερωτισμό και τη συγκίνηση που εκπέμπει η όψη. Για πολλούς όμως αυτές οι κινήσεις μοιάζουν σαν απεγνωσμένες αντισεισμικές προσθήκες, πριν από έναν μεγάλο σεισμό.

Στις 14/8 στις 2:41 το πρωί, η αντίθεση με τον Πλούτωνα γίνεται η αρχή μιας συναισθηματικής αναταραχής, που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ.

Στις 4:27 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό διαταράσσει ακόμα περισσότερο την συναισθηματική μας ασφάλεια, προκαλώντας αιφνίδια και ξαφνικά γεγονότα.

Όσοι ξενυχτούν αυτό το βράδυ είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσουν πως όσα νόμιζαν δεδομένα και αυτονόητα, χρειάζονται πολλή προσπάθεια για να διεκδικηθούν.

Η υπερένταση που μπορεί να προκαλέσει αυτό το βράδυ, μας δημιουργεί μια άτονη διάθεση σχεδόν όλη την υπόλοιπη μέρα, ενώ καλό θα ήταν να μην κανονίσουμε τίποτα σημαντικό και να μην βιαστούμε να πάρουμε καμία οριστική απόφαση.

Στις 15/8 ημέρα αργίας, ξεκούρασης και γιορτής, το τετράγωνο με τον Άρη στις 12:14 το μεσημέρι και λίγο αργότερα στις 12:20 το τετράγωνο με τον Κρόνο, επηρεάζουν από το πρωί έως το απόγευμα, με καθοριστικό και επώδυνο τρόπο.

Αρκετοί από εμάς θα αντιμετωπίσουμε ένα ψυχολογικό τσουνάμι, αισθανόμενοι αφόρητη πίεση, που κάποιες στιγμές φτάνει σε απογοήτευση και μελαγχολία.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις δραστηριότητές μας, στην οδήγηση αλλά και στην εύφλεκτη συμπεριφορά μας. Ακρότητες και βιαιότητες θα πρέπει να συνυπολογίζονται και να αποφεύγονται με κάθε τρόπο.

Ζυγοί, Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα βιώσουν έντονα αυτό το διήμερο, με πολλά ερωτηματικά και αρκετές ανατροπές, ενώ υποβάλλονται σε ένα δύσκολο ψυχολογικό τεστ.

Όλοι οι υπόλοιποι θα ταλαιπωρηθούν λιγότερο αλλά όχι χωρίς κόπο, με τους Ιχθύες και τους Σκορπιούς να κάνουν τους πιο εντυπωσιακούς ελιγμούς.

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα στις 21:05 το βράδυ, φέρνοντας μαζί της σταδιακά την πολυπόθητη ανακούφιση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved