13 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

13 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

22 έως 23 Λέοντα

Σύμβολο: «Ο Ιανός, η θεότητα με τα δυο πρόσωπα»

Ερμηνεία: Ο ναός του Ιανού, έκλεινε στην εποχή της ειρήνης και άνοιγε στον πόλεμο, ώστε να οδηγεί ο θεός το στρατό στη νίκη. Είναι η μοίρα των αρχηγών, των πολεμιστών αλλά κι αυτών που καθιερώνουν καινούργιες ιδέες στα γράμματα, στις τέχνες, στις επιστήμες, αυτών που γενικά δημιουργούν παράδοση. Ο άνθρωπος εδώ, ξέρει να μάχεται αλλά εκτιμά την ειρήνη και μοιάζει με τους θεμελιωτές της Αναγέννησης που με την ισχύ τους προστάτεψαν τα γράμματα και τις τέχνες.

Δεν θ' απορρίψει το παρελθόν αλλά θα πάρει από αυτό γνώση για να φωτίσει το μέλλον. Το μυστικό της υπεροχής και της δημοτικότητας του είναι το πρωτότυπο μυαλό του. Είναι πολύπλευρος, πρωτοποριακός, ενορατικός, ευέλικτος και ικανός να διεκπεραιώνει πολλά την ίδια στιγμή. Ακόμη, διαθέτει καλή μνήμη, διαίσθηση κι ετοιμότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η ευφυΐα είναι η σύζυγος, η φαντασία είναι η ερωμένη και η μνήμη είναι η υπηρέτρια.» Βίκτωρ Ουγκώ

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι αρκετά περιπετειώδης, με κύριο χαρακτηριστικό την εναλλαγή αντιφατικών καταστάσεων. Αυτό δεν αποκλείει την δημιουργία μιας πολύ «δυνατής» σχέσης, ωστόσο μέσα από αυτήν θα αλλάξετε πολλά από αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσατε ως «καθεστώς». Και βέβαια, με δεδομένο το ότι βαδίζετε σε ένα μάλλον άγνωστο μονοπάτι, δεν θα λείψουν και οι κακές στιγμές, με τη ζήλεια ή την...απόγνωση να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Όσον αφορά τους ήδη δεσμευμένους, για να διατηρήσουν την σχέση τους αλώβητη από τους πειρασμούς, θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν, είτε την υπομονή τους, είτε όλη τους την...πίστη!

Οικονομικά

Παρότι σε αρκετές περιπτώσεις θα ξοδέψετε για πρόσωπα, πράγματα ή δραστηριότητες χωρίς να εισπράξετε κάποιο όφελος, η κατάσταση σας κρίνεται μεν ως ασταθής αλλά με αρκετά «τυχερά» και απρόοπτα που θα σας φέρουν σε ευνοϊκή θέση. Οι πιο τυχεροί μάλιστα μπορεί να πάρουν μια «γερή» κληρονομιά ή αποζημίωση. Εκείνο που δείχνει να είναι πιο δύσκολο είναι η συνέχεια και η διάρκεια.

Στην δουλειά σας, ενδέχεται να εμπλακείτε -εκούσια ή εκούσια- σε ίντριγκες ερωτικού περιεχομένου, κάτι που την μια μπορεί να σας ευνοήσει, από την άλλη όμως θα δημιουργήσει ένα κακό προηγούμενο ως προς τις σχέσεις με τους συνεργαζόμενους.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved