Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/8

Τα do και don't της εβδομάδος: Ξεκινάμε με αστρολογικό καύσωνα και την Δευτέρα τα νεύρα σας μπορεί να γίνουν... κρόσσια! Η Τρίτη όμως είναι καλή για shoping therapy και αγορές. Την Τετάρτη τα οικονομικά πάρε – δώσε θέλουν προσοχή για να μην δώσετε δανεικά κι... αγύριστα. Η Πέμπτη είναι καλή για να συζητήσετε διπλωματικά και ευέλικτα κάποια φλέγοντα οικονομικά θέματα αλλά την Παρασκευή ενδέχεται να ακούσετε πράγματα που θα σας «κουφάνουν».

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Σελήνη/Zeus= Μεσουράνημα/Poseidon= Αφροδίτη/Πλούτωνας= Ερμής/Κρόνος= Αφροδίτη/Kronos:

Σωματική δύναμη και διέγερση. Η αίσθηση του καθήκοντος όταν κάποιος λαμβάνει μια εντολή. Η έναρξη μιας πυρκαγιάς. Ένα παρεμβατικό άτομο που θέλει να βοηθήσει. Ένα εμπνευσμένο μυαλό όπου έχει επίσης αρμονικό σώμα. Και οι μέρες περνούν καλά. Η απόλαυση του φαγητού. Χωρισμένος. Απείθαρχος. Φιλοξενούμενος. Περιπλανώμενος Αδυναμία να μείνω επί μακρού χρόνου μόνιμα σε μια θέση. Ετοιμότητα για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Για να λάβει το "Νόμπελ" ειρήνης. Βραβείο ή έπαινος για την καλοκαγαθία από το κράτος ή από τους ανωτέρους.

Σήμερα θα έχετε την τάση να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο... ένδοξη αλλά και χρήσιμη για την κοινωνία. Παράλληλα, μην αρνηθείτε τον έπαινο για ό,τι καλό γίνεται και αναγνωρίστε στον άλλο την προσπάθεια, τον αγώνα και το καλό που κάνει, όσο μικρό και αν δείχνει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όταν ο λαός διατηρεί τις αρετές του και την επαγρύπνησή του, καμιά κυβέρνηση, με οποιαδήποτε ακρότητα, αδυναμία και αστόχαστες πράξεις, μπορεί σοβαρά να τον βλάψει στο σύντομο διάστημα των τεσσάρων χρόνων» Αβραάμ Λινκολν

Το τραγούδι της ημέρας: Mott the Hoople – Ready for love


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved