12 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

12 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

21 έως 22 Λέοντα

Σύμβολο: "Ecce Homo!"

Ερμηνεία: Ο ενθουσιασμός, η αδιαφορία για την κακία του κόσμου, η αφέλεια και η άρνηση κάθε είδους «χρήσιμου» συμβιβασμού είναι το σημάδι του άγιου ή του... κορόιδου! Ο άνθρωπος εδώ όχι μόνο δε θα φροντίσει για τα υλικά πλούτη αλλά θ' αφήνει τους άλλους να τον «γδύνουν» χωρίς ν' απαιτεί ούτε το ευχαριστώ ούτε το σεβασμό τους. Αν αποφασίσει συνειδητά να αφιερώσει τον εαυτό του στην ανθρωπότητα και δεχτεί να απαλύνει τα κακά του κόσμου, συνδυάζοντας την αγνότητα και τον ηρωισμό, τότε θα γίνει κάτι σαν άγιος. Και αυτοί που πριν τον περιφρονούσαν, θα τον αναγνωρίσουν και θα τον τιμήσουν, έστω και καθυστερημένα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς άγγελος για να είναι άγιος» Albert Schweitzer

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας θα έχει πολλά απρόοπτα ή ιδιαιτερότητες και από αυτήν την άποψη μπορείτε να περιμένετε τα πάντα, εκτός από αυτά που σας... συμβαίνουν συνήθως! Πρόσωπα και τύποι σχέσεων που ποτέ δεν είχατε υποψιαστεί πως θα σας απασχολούσαν γίνονται main stream στη ζωή σας, τόσο, που αναπόφευκτα θα αναφωνήσετε «ποτέ μην ξαναπείς ποτέ»!

Όσον αφορά τους ήδη δεσμευμένους, οι πικάντικες και «εξωτικές» στιγμές δεν θα λείψουν, ενδέχεται όμως να υπάρξει μια μικρή κρίση στην σχέση τους.

Γενικά, αναμένεται να αλλάξουν πολλά -και απότομα- σε σχέση με την εμφάνιση και τον κοινωνικό σας κύκλο.

Οικονομικά

Αν σας αρέσει να κυνηγάτε την έκπληξη και το αδιανόητο, τότε σίγουρα αυτή είναι η χρονιά σας! Αντίθετα, όσες και όσοι ποντάρουν στα υποτιθέμενα «σίγουρα» μάλλον θα ξεβολευτούν απότομα. Πολλά θέματα θα προκύψουν στις συνεργασίες σας, οι οποίες είναι και ένα από τα «κλειδιά» της περαιτέρω πορείας σας. Το δύσκολο είναι «να τα βρείτε» αλλά αν τα καταφέρετε, τότε θα κτίσετε μια πολύ δυνατή επαγγελματική σχέση, με τα οικονομικά οφέλη να ακολουθούν οσονούπω. Στον αντίποδα, μια σύγκρουση θα μπορούσε να σας κάνει μόνιμους... θαμώνες των δικαστηρίων και σίγουρα λίγο πιο φτωχούς.

Γ.Ρ.

"Ecce Homo!"
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved