Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/8 έως 13/8

Σελήνη στους Διδύμους

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10/8 έως 13/8

.

Λίγο πριν τον δεκαπενταύγουστο που αποτελεί το διάστημα ξεκούρασης όλων μας, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στις 11:12 το βράδυ στις 10/8, για μια επικοινωνιακή προσπάθεια, λίγο πριν την άφωνη έκπληξη που θα ακολουθήσει.

Στις 3:58 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή που έχει επιστρέψει σε ευθεία φορά, μας επιτρέπει να συνομιλούμε κάτω από τα αστέρια χωρίς να μπερδεύουμε τη σκέψη και τις επιθυμίες μας, εκφράζοντας σωστά και επαρκώς, όλα εκείνα που θέλουμε να πούμε.

Στις 4:28 το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που ακολουθεί, μπορεί να μετατρέψει το ξενύχτι μας σε μια επικοινωνιακή φιέστα, ενώ η έμπνευση μεγαλουργεί.

Στις 16:50 το μεσημέρι η κορύφωση του εξαγώνου με τον Ουρανό που επηρεάζει από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, αποδεικνύεται πολύ εποικοδομητική για όσους έχουν ενέργεια και θέλουν να την διοχετεύσουν κάπου. Ιδανικό διάστημα για νοητικές εξάρσεις, επαγγελματικές συναντήσεις και συμφωνίες, έξυπνες ιδέες και άμεσα αποτελέσματα.

Ως το βράδυ η ευστροφία και η οξύτατη αντίληψη, δίνουν λύσεις σε πολλούς και σε διάφορα θέματα.

32' μετά τα μεσάνυχτα της 12/8 η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, κάνει πολλούς να ευγνωμονήσουν την τύχη τους, ενώ το βράδυ κουβαλάει μια αισιόδοξη και δελεαστική αύρα. Οι επικοινωνιακές κινήσεις βρίσκονται στο φόρτε τους προς πάσα κατεύθυνση.

Στις 17:00 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ήλιο, απλά επιβεβαιώνει τη συνέχεια μιας όμορφης και ευδιάθετης ημέρας, με αρκετή δραστηριότητα, ζωντάνια και εξαιρετικούς ελιγμούς.

Στις 22:55 το βράδυ το τρίγωνο με τον Άρη απογειώνει μια ήδη συναρπαστική ημέρα, ενώ κάθε πρωτοβουλία για οτιδήποτε ξεχωριστό και ευχάριστο θα καταλήξει σε ένα όμορφο βράδυ.

Στις 13/8 στις 1:48 το πρωί, το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν, συνυπογράφει την ψυχολογική μας ευμάρεια.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Κριοί και Τοξότες απολαμβάνουν αυτό το διήμερο, κάνοντας και καίριες κινήσεις.

Ιχθείς και Παρθένοι ας προτιμήσουν τις γλυκές βυσσινάδες από τις πικρές λεμονάδες και Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί μπορούν να γίνουν συγκυβερνήτες, σε ένα απολαυστικό ταξίδι.

Λίγο πριν το μεσημέρι στις 11:28 η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο για να δοκιμάσει τις αντοχές μας, δυσκολεύοντας την ανάγκη μας για ξεκούραση και ηρεμία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved