Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/8

Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να μη έχει αποφασίσει αν θα βάλει υποψηφιότητα για πρωθυπουργός στις εκλογές του 2013 όμως ήδη είναι υποψήφιος μπαμπάς για 6η φορά. Η Ζαμπίνα Μέγκαν, Γερμανίδα ηθοποιός και οργανώτρια των ερωτικών «δεξιώσεων» του τρομερού Σίλβιο, η οποία μάλιστα έχει κάνει τατουάζ με τα αρχικά του στον αστράγαλο της. περιμένει παιδί από τον άντρα «είδωλο και πάθος της», όπως η ίδια δηλώνει.

Τα 38 χρόνια διαφοράς που έχουν οι δυό τους δεν πτοούν καθόλου την «μπούνγκα-μπούνγκα», όπως είναι το προσωνύμιο της, αφού όπως λέει με τον Μπερλουσκόνι ανακάλυψε το «γλυκό μυστήριο της ζωής». Ζυγός ο Σίλβιο, με Αφροδίτη στο Σκορπιό, Ουρανό στον 8ο οίκο και Άρη στην Παρθένο, είναι αυτό που λέμε...δουλευταράς!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Zeus/Poseidon= Μηδενική Κριού/Ουρανός =Σελήνη /Cupido= Δίας:

Ημέρες της καλής διανοητικής δημιουργίας. Το άτομο που γίνεται διανοητικά εξαρτώμενο. Ο κίνδυνος για μια ομάδα ατόμων. Κατακραυγή. Γυναίκες femme fatale ή απλά εκκεντρικές. Η νύφη. Το σπίτι όπου στεγάζεται η σχέση –ο γάμος. Όμορφες δραστηριότητες και ελεύθερος χρόνος. Οικονομική ευημερία. Ο υπέρβαρος. Το άτομο που σε όλες τις στιγμές & περιστάσεις της ζωής του είναι large. Το άτομο που απολαμβάνει κάθε τι στην ζωή του. Ο περιχαρής σαν άνθρωπος. Τα χρήματα.

Σήμερα καλείστε να αποδείξετε πώς το να είστε χαρούμενοι, να ευτυχείτε και να διασκεδάζετε δεν αποτελεί...αδίκημα αλλά δικαίωμα! Οπού αν και βρεθείτε ό,τι και αν κάνετε, αφήστε χώρο για τη χαρά και την ευτυχία. Δεν χρειάζονται υπερβολές και σπατάλες απλά αλήθεια και αγάπη. Καλή διασκέδαση!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κοινωνική ευημερία έχουμε όταν οι άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι και το έθνος μεγάλο» Βίκτωρ Ουγκώ

Το τραγούδι της ημέρας: Brian Hyland - Sealed With A Kiss

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved