10 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

10 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

19 έως 20 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένας αθλητής, ενώ πηδάει εμπόδια».

Ερμηνεία:Ο άνθρωπος εδώ έχει δυνατό χαρακτήρα, όπως επίσης κι ένα ξύπνιο και πολύπλευρο μυαλό, με έμπνευση και φαντασία. Μπορεί εύκολα να ελκύσει την προσοχή και την υποστήριξη δυνατών και διάσημων και γενικά θα έχει πολλούς διακεκριμένους φίλους. Όμως η επιτυχία ενδέχεται να καθυστερήσει. Για αρκετό διάστημα, θα αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθυστερήσεις και εμπόδια. Η λύση είναι η επιμονή και το κλειδί είναι το «δοκίμασε ξανά».

Είναι πιθανό η επιτυχία να τον βρει μακριά απ' την πατρίδα του. Μια διπλωματική καριέρα ή κάποια εμπορική δουλειά στο εξωτερικό είναι πιθανές. Η μοίρα του, πάντως, μοιάζει να είναι συνδεδεμένη με χαρτιά, όπως συμβόλαια, κάθε είδους γραψίματα, μακέτες, ζωγραφική κ.ά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν είναι ότι είμαι και τόσο έξυπνος. Είναι που μένω με τα προβλήματα περισσότερο» Αλβέρτος Αϊνστάιν

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Το πιθανότερο είναι πως οι σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα, δεν θα αφήσουν και πολύ χώρο στην προσωπική σας ζωή. Και όσες ή όσοι...επιμείνετε στην «ντόλτσε βίτα», αργά ή γρήγορα θα ανακρούσετε πρύμναν στα πλαίσια της γνωστής παροιμίας «εδώ ο κόσμος χάνεται...». Και κάτω από αυτές τις συνθήκες μάλλον σας συμφέρει να βρίσκεστε στο «λιμάνι» μιας μόνιμης σχέσης παρά να ρίξετε το βάρος σε «περιπετειώδεις» σχέσεις που τελικά δεν θα μπορέσετε να υποστηρίξετε. Το σεξ βέβαια...επιτρέπεται αλλά μέχρι εκεί.

Οικονομικά

Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, ωστόσο για να τις αξιοποιήσετε παραγωγικά θα πρέπει να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας. Διαφορετικά, κομπάζοντας ή αμελώντας καθήκοντα και υποχρεώσεις, διακινδυνεύετε να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα και να χάσετε το αρχικό σας πλεονέκτημα. Θα πρέπει ακόμη να μην σπαταλήσετε τα χρήματα σας αφού θα σας χρειαστούν για να καλύψετε έκτακτες υποχρεώσεις. Οι κυριότερες δυσκολίες έχουν να κάνουν με συνεργασίες αλλά και οικεία πρόσωπα που φαίνεται πως έχουν ανάγκη την βοήθεια σας.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved