Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 11° 07' 48" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 11' 27" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 24° 36' 37" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 26' 32" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 17° 59' 01" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 28° 57' 05" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 00' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 57' 26" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 42" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 50' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 12' 32" ΤΑΥΡΟΣ

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/8

 

Χαρτί εξόδου θα πάρουν χιλιάδες υπάλληλοι, πάντα «για το καλό μας». Για να κλείσει η μαύρη τρύπα των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και όχι όπως λένε οι...κακές γλώσσες για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια μετατροπής της Ελλάδας σε μη βιώσιμη και εξαρτώμενη χώρα από τρίτους. Ευτυχώς όμως θα επιτραπούν και κάποιες προσλήψεις αφού ο κάθε δύστυχος βουλευτής έχει και οικογενειακές υποχρεώσεις και πρέπει να δει και αυτός πως θα τα βολέψει την σήμερον ημέρα. Για την...φουκαριάρα την μάνα του, την κόρη, την αδελφή, άντε και τον μπατζανάκη του!

 


Η εξίσωση της ημέρας


Ήλιος=Δίας/Κρόνος= Βόρειος δεσμός/Cupido= Ποσειδώνας/Cupido= Κρόνος/Vulcanus= Κρόνος/Apollon:

 

Η διάλυση ενός αρραβώνα, ή γάμου. Ο άγαμος. Γάμοι. Μορφές κοινωνίας. Ενώσεις. Συνεταιρισμοί. Αποτυχημένος ως σύζυγος. Ο επιστάτης, ο παρατηρητής. Ημέρες τις οποίες κάποιοι πρέπει να σκεφτούν την υλική ευημερία. Το άτομο που δίνει μεγάλη προσοχή στο σώμα του. Το συστηματικό άτομο. Το άτομο που καταδεικνύει τη μέθοδό του. Για να εξεταστεί. Η ημέρα του χωρισμού από την μάζα (*από τον λαό).

 

Σήμερα ίσως πάρετε αποφάσεις όχι εν θερμώ αλλά βάση σχεδίου και μάλιστα επιμελημένου. Αν για παράδειγμα θα διαλύσετε μια σχέση αυτό θα το κάνετε με βήματα προσχεδιασμένα, αντίστοιχα με αυτά που ακολουθεί η...Ευρωπαϊκή Ένωση για την Ελλάδα, διαμορφώνοντας τις κατάλληλες συνθήκες.

Κάποιοι πάλι θα θελήσετε να φροντίσετε για την οικονομική σας ανεξαρτησία λέξεις των οποίων την έννοια, αν είστε τυχεροί, θα βρείτε σε κάποιο λεξικό αρχαίων λημμάτων. Εν τω μεταξύ όμως, φροντίστε για το πνεύμα σας, διότι για να έχετε το δικαίωμα της κτήσης θα πρέπει να έχετε πρωτίστως το δικαίωμα της σκέψης και της απόφασης.

 

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Έμφυτος πάσιν ανθρώποις ο της ελευθερίας πόθος» Διονύσιος ο Αλικαρνασσεύς

 

Το τραγούδι της ημέρας: Always – Aysel & Arash

 

 

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/8

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved