9 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

9 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

18 έως 19 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένας αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων.

Ερμηνεία: Κάτω από τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ο άνθρωπος εδώ είναι ικανός να πετύχει και να προχωρήσει πέρα από ανθρώπινα όρια, εκμεταλλευόμενος και τον παράγοντα τύχη. Ακόμη κι όταν φαινομενικά θα τρέχει ολοταχώς προς την πτώση του, θα προσγειώνεται πάντα στα δυο του πόδια!

Είτε διοικεί, είτε διοικείται νοιώθει πάντα ανταγωνιστικά για τους καλύτερους η δυνατότερους απ' αυτόν.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Είναι πάντα εύκολο να υπακούει αυτός που ονειρεύεται να διοικήσει» Jean-Paul Sartre

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αν έχετε ήδη μια σχέση, τότε καλείστε να την αξιολογήσετε και να την κρίνετε κάτω από δύσκολες ή αντίξοες συνθήκες. Και βέβαια ένας χωρισμός είναι πιθανός, εφ' όσον οι βάσεις της δεν είναι γερές. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, η αλήθεια είναι πως έχετε την τάση να έλκετε προβληματικές περιπτώσεις, οπότε καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία μιας σχέσης, με σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Οικονομικά

Η χρονιά σας έχει λίγο απ' όλα και το ζητούμενο είναι να ισορροπήσετε, αξιοποιώντας μεν τις ευκολίες και τις ευκαιρίες αλλά μέσα σε ένα κλίμα δυσκολιών ή μεγάλης κούρασης. Οι πιο τυχεροί θα έχετε μια σημαντική υποστήριξη από σημαίνοντα πρόσωπα, ωστόσο για την πλειοψηφία ισχύει το «ύστερα από μια μεγάλη χαρά, έρχεται μια μεγάλη λύπη» και αντιστρόφως.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved