Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/8

Μπράβο του! Ο 22χρονος -και Υδροχόος- ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης έκανε ένα όνειρο πραγματικότητα καθώς είναι ο πρώτος Κύπριος αθλητής που κατακτά μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες γράφοντας τη δική του ιστορία. Δεν είναι τυχαίο που τράβηξε τα φλας της δημοσιότητας πάνω του, περισσότερο από τον νικητή του αγωνίσματος! Και οι συνεντεύξεις του σε αγγλικά αλλά και άπταιστα ελληνικά έδειξαν πως είναι τιμή του και καμάρι του που είναι από την Κύπρο.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Cupido/Kronos= Σελήνη/Αφροδίτη= Ωροσκόπος/Κρόνος:

Τελετή γάμου. Επίσημη λειτουργία. Δράση των μεγάλων κοινοτήτων. Λήξη του γραφείου. Φύλλα επεξεργασμένου σιδήρου. Μια γυναίκα γεμάτη πάθος. Το να την συνεπαίρνει το αντικείμενο εργασίας. Κύηση. Καταναγκαστική εργασία. Η εργασιακή πίεση. Βιολογική κατάπτωση του σώματος. Το τέλος.

Καλοκαίρι χωρίς γάμους, γλέντια και πανηγύρια δεν γίνεται. Μπαλοθιές, παραδοσιακοί χοροί και νησιώτικα τραγούδια θα σας κρατήσουν παρέα και θα σας κάνουν να ξεχάσετε την ανεβασμένη θερμοκρασία, το εκκαθαριστικό, το χαράτσι αλλά και τη βία που κάνει «σουλάτσο» στον κόσμο μας. Και αν μια σχέση για κάποιους τελείωσε πρόσφατα, σύντομα θα έρθει κι η διάθεση για ένα νέο γύρο, με ή χωρίς...στεφάνι!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο γάμος είναι ρουλέτα. Σ' αυτήν, οι μεν άνδρες παίζουν την ελευθερία τους, οι δε γυναίκες την ευτυχία τους» Τζορτζ Μπέρναρντ Σο

Το τραγούδι της ημέρας: Του γάμου- Γιάννης Πάριος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved