Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/8 έως 10/8

Σελήνη στον Ταύρο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8/8 έως 10/8

.

Ο κλιματολογικός και ψυχολογικός καύσωνας συνεχίζεται αμείωτος με τη Σελήνη να περνάει στον Ταύρο σήμερα 8/8 στις 10:29 το πρωί, βάζοντας ένα δροσιστικό αεράκι που αναδύει ερωτισμό και χαλάρωση.

Στις 12:53 το μεσημέρι το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί, ξεκινά την ημέρα με αναζήτηση δραστηριοτήτων που σκοπό έχουν την ικανοποίηση των αναγκών μας, υλικών και συναισθηματικών.

Μια βόλτα στα μαγαζιά με τις εκπτώσεις θα ήταν ιδανική προσθέτοντας αισθητική απόλαυση, ένα δώρο στους αγαπημένους μας, ένα καλό φαγητό ή μια εξόρμηση με φίλους, προσφέρονται γι αυτό το διάστημα.

Στις 14:19 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται σε στάση προκειμένου να επανέλθει σε ευθεία φορά, δημιουργεί αναστάτωση στην επικοινωνία και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις που βιώνουμε. Η αίσθηση είναι πως δεν βρίσκουμε κατανόηση στις επιθυμίες μας, ενώ η έλλειψη αποδοχής μας εκνευρίζει.

Τον συγκεκριμένο σκόπελο μπορούμε να τον αποφύγουμε με έξυπνους ελιγμούς και ρομαντικές αποδράσεις, με τη βοήθεια του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 15:49 το μεσημέρι.

Ως το απόγευμα θα πρέπει να αναζητήσουμε ειδυλλιακές στιγμές, οι οποίες δεν κοντράρονται με διανοητικές συζητήσεις και αρκούνται μόνο στη δική μας άποψη για να αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η καλλιτεχνική έμπνευση είναι έντονη, ενώ ως το βράδυ αισθανόμαστε χαλαροί και ανάλαφροι, επιδιώκοντας την απόλαυση μιας παρατεταμένης ονειροπόλησης.

Στις 9/8 στις 2:12 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, κάνει τη νύχτα να μοιάζει με βαρκάδα με την απόλυτη επαφή με τη φύση να μας διαπερνά, σαν την πιο υπέροχη εξισορροπητική ουσία.

Ακολουθεί ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα σχεδόν δύο ημερών, που η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε μια μετέωρη κατάσταση σαν ξαπλωμένους πάνω σε στρώμα θαλάσσης σε μια ήσυχη και λάγνα θάλασσα.

Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και εποικοδομητικό, αν το χρησιμοποιήσουμε για εσωτερική γνώση και κατανόηση.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες αναμοχλεύουν πολλά συναισθήματα και επιθυμίες, Αιγόκεροι, Ιχθείς, Καρκίνοι και Παρθένοι απολαμβάνουν κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, ενώ Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες έρχονται αντιμέτωποι με συναισθηματικές εκκρεμότητες.

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους λίγο πριν τα μεσάνυχτα στις 23:12, για ένα άκρως επικοινωνιακό και γεμάτο δραστηριότητες διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved