Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/8

Το ΔΝΤ επιδιώκει την περαιτέρω μείωση του ελληνικού χρέους και γι' αυτό πιέζει την Ευρώπη να διαγράψει ένα μέρος του! Αυτό τουλάχιστον έγραψε η Wall Street Journal κι εμείς...θέλουμε πολύ να το πιστέψουμε. Τα «καλά κοράκια» και τα «κακά κοράκια», ίπτανται πάνω από τη χώρα...

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ήλιος= Πλούτωνας/Poseidon= Kronos/Poseidon= Άρης/Δίας= Μηδενική Κριού/Hades:

Η ανταπόκριση του σώματος στα ερωτικά καλέσματα. Η προσωπική έλξη και ακτινοβολία. Αρμονικοί μετασχηματισμοί. Βελτίωση των συνθηκών επικοινωνίας και επαφής. Έντονη θρησκευτική τοποθέτηση. Εσωτερικότητα. Χαρά και αρμονία μέσω διανοητικών ή πολιτιστικών θεμάτων. Εγκυμοσύνη. Γέννηση ενός κοριτσιού. Ευτυχία που συνδέεται με τη σεξουαλική επαφή. Επιτυχής ευχάριστη εργασία. Απόλαυση. Μια βίαιη και μονόπλευρη αγάπη. Μια γυναίκα (*ή γυναίκες) που υποφέρουν.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και μαζί της και η ερωτική διάθεση που φτάνει στα ύψη. Δελεαστικές ερωτικές προτάσεις δεν χρειάζονται καν να σας χτυπήσουν την πόρτα αφού είναι ανοιχτή. Η απόλαυση είναι προ των πυλών ενώ αν γνωρίσετε κάποιον ή κάποια που έχετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ τότε πολύ εύκολα μπορεί να γίνεται πέρα από ερωτικοί σύντροφοι και... ζευγάρι για μια ζωή.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Προκειμένου να γίνει αφέντης, ο πολιτικός προσποιείται τον υπηρέτη» Σαρλ Ντε Γκωλ

Το τραγούδι της ημέρας: Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια – Demy

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved