8 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

8 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17 έως 18 Λέοντα

Σύμβολο: «Ο ήλιος ανατέλλει μέσα από τη θάλασσα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, μπορεί να διαθέτει ένα ασυνήθιστο μυαλό, ικανό να αφομοιώνει και να δημιουργεί. Μια προσωπικότητα που δε θα περάσει απαρατήρητη. Όσο ταπεινή κι αν είναι η καταγωγή του, θα διακριθεί εξ' αιτίας της ευφυΐας του. Σκληρός δουλευτής, θα ανταμειφθεί για τους κόπους του γιατί πέρα από τα πνευματικά χαρίσματα του, είναι συγχρόνως καλός, γενναιόδωρος, θαρραλέος και μπαίνει εύκολα στις καρδιές των ανθρώπων.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δύο πράγματα είναι πιο σημαντικά στους ανθρώπους από το σεξ και τα λεφτά: Αναγνώριση και έπαινος» Mary Kay Ash

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι αποφασιστικής σημασίας, αφού καλείστε είτε να τερματίσετε μια σχέση που δεν σας αντιπροσωπεύει, είτε να δεσμευτείτε...για τα καλά κρίνοντας πως έχετε το βασικό πλαίσιο που ζητάτε. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες, η τύχη δεν είναι με το μέρος σας και είναι πολύ πιθανόν να μπλεχτείτε σε μια κατάσταση, περίπλοκη ή αδιέξοδη.

Οικονομικά

Σίγουρα θα χρειαστεί να περιορίσετε τα έξοδα σας, ξεκινώντας μάλλον από την...διασκέδαση σας. Οι υποχρεώσεις που διαρκώς συσσωρεύονται, δεν επιτρέπουν ανοίγματα και όσο πιο λιτά ή συντηρητικά λειτουργήσετε, τόσο το καλύτερο. Στα θετικά της χρονιάς είναι το κλείσιμο παλαιότερων υποθέσεων σας, όπου θα πρέπει να ρίξετε και το κύριο βάρος των προσπαθειών σας.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved