7 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

7 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

16 έως 17 Λέοντα

Σύμβολο: «Μια καμήλα δρομάς»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ θα διακριθεί γιατί είναι προικισμένος με μια άγρια κι αδάμαστη αγωνιστικότητα, σταθερότητα και είναι έτοιμος ν' αντιμετωπίσει κάθε δοκιμασία. Τυχερός και προικισμένος με επινοητικότητα, εργάζεται σκληρά αψηφώντας τους κόπους και, συχνά, δρέπει δάφνες ακόμη και έξω από τα όρια της πατρίδος του.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι πως απολαμβάνει και τα δυσάρεστα που λένε γι' αυτόν. Κάνει τον ...κουφό σε χλευαστικά ή περιφρονητικά σχόλια και δεν παραδέχεται σαν προσβολή τίποτα εκτός απ' αυτά που μπορεί πραγματικά να τον βλάψουν. Αντίθετα, πιστεύει πως οι συκοφαντίες μεγαλώνουν τη φήμη του και προκαλούν ένα δέος για το άτομο του, πράγμα που, κατά βάθος τον ευχαριστεί.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν με νοιάζει τι λες για μένα, αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά» George Michael Cohan

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» λέει ο λαός και στην περίπτωση σας αυτό ισχύει τόσο για τους φίλους, όσο και για τις πιο στενές σας σχέσεις. Μυστικά και αποκαλύψεις για παρασκηνιακές κινήσεις θα χρωματίσουν την χρονιά σας, οδηγώντας σε ποικίλα «ξεκαθαρίσματα». Συναισθηματικά πάντως, φαίνεται πως η διάθεση σας είναι μάλλον απαισιόδοξη ή μηδενιστική, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε σε στενή επαφή με άτομα που βρίσκονται σε μια μεταβατική φάση της ζωής τους, ή με πρόσωπα προερχόμενα από κάπως «σκοτεινούς» κύκλους.

Οικονομικά

Οι γενικές τάσεις προδιαθέτουν στο κλείσιμο ενός κύκλου, είτε δραστηριοτήτων, είτε λογαριασμών. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι θέλοντας και μη, θα μάθετε κάποια μυστικά «κατατόπια» ή ...κόλπα, αφού για την τρέχουσα χρονιά εκείνο που δείχνει να μετράει περισσότερο είναι οι κινήσεις «κάτω από το τραπέζι». Και βέβαια όσο ικανότεροι (και υποψιασμένοι είστε σε αυτό το «παιχνίδι», τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες σας για κάτι καλό. Αν αντίθετα πορευτείτε «με το σταυρό στο χέρι», μάλλον θα σας ...φάνε λάχανο. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχετε επαφές με άτομα που είτε κινούνται στο περιθώριο, είτε κινούν τις ...μαριονέτες!

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved