Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/8

Για μια στιγμή νόμιζα ότι πρόκειται για τα ουρλιαχτά των θαυμαστριών του Ρουβά που τον βλέπουν να προσγειώνεται στη σκηνή. Όμως επρόκειτο για τα χοροπηδητά και τις ζητωκραυγές του προσωπικού της NASA, μόλις το Curiosity προσεδαφίστηκε στον Άρη. Και δικαίως, αφού τα παιδιά δουλεύουν για την ανθρωπότητα, δηλαδή για τα αφεντικά, που κουράστηκαν μάλλον στα χαμηλά και σκέφτονται να μετακομίσουν κάπου ψηλότερα να έχουν και θέα τη Γη. Οι φήμες μάλιστα λένε πως το Curiosity κάνει το τοπογραφικό για τη νέα τους οικία...

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Ερμής/Zeus=Άρης/Δίας= Μεσουράνημα/Cupido:

Διατάγματα. Η δικαιοσύνη. Ο δικαστής. Ο προσωπικά ανώτερος. Η καταδίκη. Ανταλλαγή δαχτυλιδιών. Αρραβώνας. Ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία. Ένα άτομο όπου είναι perfomer. Καλλιτέχνης. Ψυχική ευημερία. Γάμος.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποιες καταστάσεις να μη σας δώσουν το περιθώριο της επιλογής αφού θα έρθουν ως τετελεσμένες. Ωστόσο θα έχετε το περιθώριο να επιλέξετε πως θα τις αντιμετωπίσετε αν δηλαδή θα γυρίσετε το μάγουλο και από την άλλη ή θα σηκώσετε το χέρι και θα πείτε «φτάνει ως εδώ». Από την άλλη πλευρά, συναισθηματικά θα είστε «ανεβασμένοι», έχοντας τη διάθεση να πείτε σε όλο τον κόσμο «σ' αγαπώ»!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μια στάλα ευδιαθεσίας δίνει γεύση σε όλα» Baltasar Gracian

Το τραγούδι της ημέρας: Χέρια Ψηλά – Μιχάλης Χατζηγιάννης


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved