Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/8 έως 8/8

Σελήνη στον Κριό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/8 έως 8/8

.

Μετά από ένα διήμερο που θύμιζε αιώρα, τζιτζίκια και παρατεταμένο νοητικό και πρακτικό αραλίκι, η Σελήνη περνάει στον Κριό για να μας ταρακουνήσει συθέμελα, σήμερα τα μεσάνυχτα, με πιστή ακρίβεια.

Στις 3:11 το πρωί το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή ξεσηκώνει τη σκέψη όσων ξενυχτούν, δημιουργώντας σκάνδαλα και παρορμήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Στις 14:04 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα επηρεάζει από το πρωί, κάνοντας τα συναισθήματα άγρια και τις αισθήσεις ανικανοποίητες.

Η ένταση που αισθανόμαστε γίνεται αιτία πολλών ανατρεπτικών συμπεριφορών με τη σύνοδο με τον Ουρανό που ακολουθεί, στις 15:50 το μεσημέρι. Οι ώρες αυτές απελευθερώνουν πολλή ενέργεια, εκλύουν πολύ δυναμισμό και προσδίδουν μια ασυνήθιστη υπερδιέγερση.

Το καλύτερο θα ήταν να βρίσκαμε μια ασχολία στην οποία θα διοχετεύαμε αυτήν την ενέργεια, ώστε να μην ξεσπάσουμε την ένταση εκεί που δεν πρέπει και δεν ωφελεί.

Οποιαδήποτε δημιουργική ή δύσκολη δραστηριότητα ευνοείται αυτό το διάστημα, αποφέροντας χαρά, ενώ αντίθετα η έλλειψη αυτής γίνεται επικίνδυνη για συγκρουσιακές καταστάσεις.

Στις 21:28 το βράδυ το εξάγωνο με τον Δία μεταμορφώνει τη διάθεση από το απόγευμα και μετά, αναζητώντας δράση με υπερβολή και ένα παρατεταμένο χαμόγελο στα χείλη.

Η εύνοια αυτού του διαστήματος είναι διαχειρίσιμη, μόνο αν καταφέρουμε να χαλαρώσουμε εσωτερικά, στρέφοντας την προσοχή σε δυναμικές επιλογές.

Στις 7/8 στις 4:46 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο έχει πολύ ευεργετική επίδραση αν είμαστε ξύπνιοι ή έχουμε μια δραστηριότητα. Η συνειδητοποίηση πως η ζωή είναι ωραία αρκεί να βρει κανείς τον τρόπο να τη ζήσει, γεμίζει τα πνευμόνια μας με αέρα αισιοδοξίας.

Στις 14:27 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Άρη που επηρεάζει από το πρωί, δημιουργεί μια μεγάλη αντίφαση στο ήδη υπάρχον κλίμα.

Αν δεν έχουμε καταφέρει να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, ο εκνευρισμός που προκαλείται δημιουργεί συχνές κόντρες, διαπληκτισμούς και επιθετικές συμπεριφορές.

Ως το απόγευμα καλό θα ήταν να μην κανονίσουμε μια σημαντική συνάντηση επαγγελματικής ή ερωτικής φύσης.

Στις 23:04 το βράδυ η αντίθεση με τον Κρόνο που επηρεάζει από το απόγευμα, κλείνει την ημέρα με άσχημη διάθεση, πονοκέφαλο, ένταση, απογοήτευση και θυμό.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα πρέπει να έρθουν πολλές φορές αντιμέτωποι με ένα σάκο του μποξ, προκειμένου να γλιτώσουν την ψυχολογική πανωλεθρία.

Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες προσφέρονται για υπερεκμετάλλευση με τη δραστική τους διάθεση, ξελασπώνοντας εαυτούς και αλλήλους, ενώ Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί και Παρθένοι βιώνουν ένα σκωτσέζικο ντουζ μέσα στον καύσωνα.

Στις 8/8 στις 10:29 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, για ένα επίσης αντιφατικό, αλλά απαθές διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved