6 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

6 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

15 έως 16 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένα γιγάντιο μωρό που ιππεύει ένα γαϊδούρι χωρίς σαμάρι»

Ερμηνεία:

Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει συνήθως μια αυθόρμητη, ενθουσιώδη κι επιδεικτική φύση, ανυπόμονη μπροστά στην πειθαρχία και τις συμβουλές. Είναι πεισματάρης κι επιπόλαιος, δύσκολος στο να χαλιναγωγηθεί και να τεθεί υπό έλεγχο, εκτός κι αν ο ίδιος επιβάλλει περιορισμούς στον εαυτό του. Προικισμένος μεν με εξαιρετική νοημοσύνη, έχει παράλληλα μια τέτοια παιδικότητα που μπορεί είτε να τον εκθέτει σε κινδύνους, είτε να εξανεμίζει τις πνευματικές του ικανότητες.
Συνήθως είναι μεγαλόσωμος κι εύσωμος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να αναλάβεις τον έλεγχο του πεπρωμένου σου, γιατί αλλιώς κάποιος άλλος θα τον αναλάβει» Jack Welch

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Στην διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξουν δύο κυρίως τάσεις και το πρόβλημα είναι πως η μια απέχει από την άλλην...παρασάγγας! Από την μια πλευρά «κάτι» σας σπρώχνει να δεσμευτείτε χωρίς όρους, απεμπολώντας ελευθερίες που μέχρι σήμερα θεωρούσατε αυτονόητο δικαίωμα σας αλλά από την άλλη έχετε την διάθεση να επαναστατήσετε απέναντι σε οτιδήποτε σας περιορίζει! Καταλαβαίνετε λοιπόν πως αυτή η ανισορροπία θα έχει επιπτώσεις και στην προσωπική σας ζωή, όπου το πιθανότερο είναι να εναλλάσσονται αυτοί οι δύο τύποι σχέσεων, με σας όμως να βρίσκεστε «απέναντι». Όταν δηλαδή θα θέλετε δέσμευση, θα πέφτετε πάνω σε ανεξάρτητους και απρόβλεπτους τύπους κι όταν θέλετε ανεξαρτησία, θα έλκετε άτομα που επιδιώκουν μια αυστηρή αποκλειστικότητα σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Οικονομικά

Η μεγάλη αστάθεια και οι απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας κάνουν να νοιώσετε περισσότερο ανασφαλείς σχετικά με το μέλλον σας, από την άλλη πλευρά όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας και σε τομείς ή τρόπους, με τους οποίους μέχρι σήμερα δεν είχατε ασχοληθεί. Η περιπέτεια λοιπόν σας τραβά από το μανίκι, ενώ αντίθετα κάθε υποτιθέμενη «σίγουρη λύση», το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί στην πράξη ανεπαρκής ή προβληματική. Προσοχή στις οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές με γυναίκες (φίλες, γνωστές ή ερωμένες) ιδιαίτερα εκείνες που δείχνουν να ποντάρουν στο συναίσθημα σας για να καρπωθούν ποικίλα οφέλη.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved