Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/8
Τα do και don't της εβδομάδος:

Σήμερα και αύριο τα πράγματα είναι περίεργα, αφού πολλά θα συμβούν έξω από νόρμες και προγράμματα, ενώ ουκ ολίγοι θα προσπαθήσουν να σας χρυσώσουν το χάπι. Η Τετάρτη είναι καλή για να αναπτυχθεί λόγος αλλά όχι αντίλογος γιατί τότε τα πράγματα θα «ξεφύγουν». Την Πέμπτη ίσως βρεθείτε μπροστά σε πειρασμούς στους οποίους τελικά θα υποκύψετε, ενώ την Παρασκευή θα διαπιστώσετε για μια ακόμη φορά ότι μυστικό δεν είναι αυτό που το ξέρουν πάνω από δύο άτομα.

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας=Admetos/Poseidon= Kronos/Μηδενική Κριού= Πλούτωνας/Μηδενική Κριού= Ήλιος/Ουρανός:

Χαρά, ευτυχία και επιτυχία μέσω της εκπαίδευσης ή της κατάρτισης. Μεγάλες και επιτυχημένες διατραπεζικές δραστηριότητες. Ο επιτυχημένος ηγέτης. Μεγάλη άνοδος. Αλλαγές και εκπλήξεις σε χρηματοοικονομικά ζητήματα. Τυχερές εξελίξεις. Συνεταιρισμοί και γνωριμίες συνδράμουν στην επιτυχία. Λήψη μιας συμφέρουσας απόφασης. Μια προσωπική επιτυχία.

Μια συνεργασία μπορεί να αποδειχθεί πιο πολύτιμη από τι φαίνεται αρχικά, ενώ χαμόγελα ικανοποίησης και χαράς μπορεί να κάνουν μεγαλοπρεπή εμφάνιση από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν νιώθετε ότι δεν βρίσκεστε εκεί που ανήκετε η συνταγή είναι μια: Αλλάξτε ρότα και ακολουθήστε αυτό που θέλετε να είστε. Αν πάλι δεν ξέρετε ποιος...θέλετε να είστε, τότε ξεκινήστε από το ποιος δεν θέλετε να είστε και σίγουρα θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει» Νίκος Καζαντζάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Tina Terner – Simply the best


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved