Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/8

Φίλες και φίλοι, ο σύντροφος Κουβέλης βλέπει-οραματίζεται πως η επαναδιαπραγμάτευση άρχισε. Αισιοδοξώντας, σκέφτομαι πως κάτι ανάλογο έβλεπε η Ιωάννα της Λωρραίνης αλλά και ο μικρός Κόουλ στην «Έκτη Αίσθηση» που έλεγε « I see dead people». Εμείς όμως δεν χρειαζόμαστε τη βοήθεια της...Ιεράς Εξέτασης ή του παιδοψυχολόγου Μάλκομ Κρόου για να βρούμε την άκρη. Ξέρουμε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και τίποτα δεν φαίνεται όπως είναι. Ωστόσο, χρειάζεται να ομολογήσουμε πως τα οράματα που βλέπουν κάποιοι, είναι άξια σεναρίου για ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής=Κρόνος/Poseidon= Ουρανός/Μεσουράνημα= Μηδενική Κριού/Άρης= Σελήνη/Vulcanus:

Εκπαιδευτικές ιδέες. Σκέψεις για την εκπαίδευση ή διαφορές στην παγκόσμια αντίληψη. Μια είδηση (μέσω τηλεφώνου, sms, email κλπ) προκαλεί εκνευρισμό. Σοκαριστική είδηση. Το άτομο που παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Δημιουργική σκέψη. Ενεργό και δραστήριο άτομο. Ένα γρήγορο μυαλό. Δυνατές δραστηριότητες σκέψης. Συζητήσεις και συνομιλίες με πρόσωπα δημόσιας επιρροής. Το ένα μιλά κανείς δημόσια, συγκλονιστικές ιστορίες σκανδάλου. Η κοινή γνώμη και ομιλία.

Σήμερα θα ανταλλάξετε απόψεις και σε πολλές περιπτώσεις θα δείτε το νήμα του χτες και του σήμερα να ενώνονται. Πολλές και πολλοί θα «κατεβάσετε» δωρεάν από τον σέρβερ του μυαλού σας εμπνευσμένες ιδέες, ενώ δεν αποκλείεται να δείτε κάποιες προτάσεις σας να... πιάνουν τόπο. Και το καλό είναι πως στη συνέχεια μπορεί να αποδειχθεί ότι αξίζουν μια περιουσία.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το μυστήριο υπάρχει σ' αυτή τη ζωή. Η πραγματικότητα είναι στην άλλη» Max Jacob

Το τραγούδι της ημέρας: France Gall - Ella Elle L'a

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved