4 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

4 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

13 έως 14 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένας έρημος μύλος στις παρυφές ενός καταρράκτη. Το ουράνιο τόξο αναδύεται απ' τους αφρούς του νερού»

Ερμηνεία: Η επιρροή αυτής της μοίρας συμβάλλει σε μια έντονη πνευματική και καλλιτεχνική ζωή αλλά δεν βοηθά στα καθημερινά πρακτικά προβλήματα. Ο άνθρωπος εδώ, δεν στερείται εξυπνάδας, όμως οι παρορμήσεις του διαλύουν κάθε οργανωτική απόπειρα. Επιπλέον, η προτεραιότητα του σε έναν μάλλον ιδεατό κόσμο, τον απομακρύνει από την ουσία των πραγμάτων.

Συνήθως, είναι πολύ συνδεδεμένος με τους δικούς του (τους οικείους ή τους ομοϊδεάτες του), τόσο που μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κάθε πρόοδος εξαρτάται από ενέργειες. Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς φυσική ή πνευματική προσπάθεια, και προσπάθεια σημαίνει δουλειά» Κάλβιν Κούλιτζ

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι έντονη με πολλές καλές αλλά και δύσκολες στιγμές. Ουσιαστικά όλα στην προσωπική σας ζωή βρίσκονται υπό διεκδίκηση, με τα αποτελέσματα να ποικίλουν. Κάποιες φορές θα είστε νικητές και τροπαιούχοι, ενώ κάποιες άλλες όχι. Και βέβαια η ερωτική έξαψη σας μπορεί να πάρει την μορφή είτε ενός υπέροχου ενθουσιασμού, είτε μιας καταλυτικής απογοήτευσης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η διάρκεια των ...ακραίων καιρικών φαινομένων στην καρδιά σας δεν θα είναι μεγάλη, οπότε ζήστε το σήμερα, χωρίς συναισθηματικές επενδύσεις και μεγάλες προσδοκίες.

Οικονομικά

Ο Άρης σας καλεί να προχωρήσετε σε μάλλον ριψοκίνδυνες κινήσεις που εκ του αποτελέσματος θα κριθούν είτε ως απερίσκεπτες, είτε ως εμπνευσμένες. Αυτό εξαρτάται κυρίως από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας, το δύσκολο όμως δεν είναι τόσο το να πετύχετε κάποιον μεγάλο και δύσκολο στόχο, όσο το να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να αμυνθείτε σθεναρά απέναντι σε πρόσωπα που επιβουλεύονται είτε την θέση σας στη δουλειά, είτε το «κομπόδεμα» σας.

Στα θετικά της χρονιάς, εκτός από μια εντυπωσιακή... αρπαχτή, συγκαταλέγονται κάποιες ζωηρές πρωτοβουλίες που θα δώσουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved