Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/8

Αναρωτιέται ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ πώς γίνεται και οι απόψεις της κ Ρεπούση, συμπίπτουν με αυτές της τετράτομης Ιστορίας των Βαλκανίων που έγραψαν Τούρκοι και Κροάτες με τη χρηματοδότηση του George Soros;

Μια απάντηση είναι πως ο καθένας έχει την ελευθερία της γνώμης του, ωστόσο επειδή η Ιστορία είναι συνήθως ένα από τα πιο δυνατά προπαγανδιστικά όπλα, μένει να δούμε τελικά ποιοί θα είναι οι νικητές που θα την γράψουν-επιβάλλουν.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Δίας/Zeus= Ερμής/Kronos= Ερμής/Πλούτωνας= Ωροσκόπος/Δίας= Admetos/Vulcanus:

Ημέρες της εύθυμης εργασίας. Το άτομο που είναι ευτυχές μέσω της επιτυχούς εργασίας του. Για να συλλάβουν τις μεγάλες σκέψεις. Ένα σώμα μέσω του μυαλού (πνεύμα). Πατέρας. Κυβερνητικό κεφάλι. Λειτουργία του κινητικού και φυτικού νευρικού συστήματος. Για να προτιμήσουν την νεύρο-ενίσχυση των τροφίμων. Ευχάριστες ενώσεις. Ημέρες τις οποίες μόνο η επιμονή οδηγεί στα αποτελέσματα. Το άτομο που πρέπει να παρουσιάσει μεγάλη σταθερότητα στο χαρακτήρα.

Σήμερα μπορεί να ριχτείτε σε μια δουλειά, μια μάχη, μια ερωτική σχέση με όλη σας την ψυχή, να αισθανθείτε ότι ζείτε μόνο για αυτή και να βρείτε την ευτυχία, που -ναι- υπάρχει και στον πλανήτη γη. Παράλληλα η επιμονή θα σας φέρει αποτελέσματα που θα σας κάνει να... τρίβετε τα μάτια σας. Το σύνθημα σήμερα είναι «δώστε τα όλα!»

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στη δουλειά σου να είσαι σοβαρός και στη ζωή σου τρελός» Αριστοτέλης Ωνάσης

Σήμερα όμως σας έχω και ένα Uranian quiz για να δούμε Uranian γνώσεις και απογνώσεις...

Ήταν ένα όμορφο πρωινό που ο Λάκης Πιστολάκης έλαβε το ειδοποιητήριο της εφορίας. Και ανοίγοντας τον φάκελο είδε το τέλος. Όχι αυτό των Μάγιας αλλά το τέλος ακίνητης περιουσίας. Βλέποντας το χαρτί με το ποσό που πρέπει να πληρώσει να αντιστοιχεί στην πρώτη δόση συμβολαίου του...Λ. Μέσι, του κόπηκε η μέση, τα ήπατα και η λαλιά. Διότι ως διά μαγείας το σπίτι του των 80 τετραγωνικών έγινε 180!

Τι εξίσωση πρέπει να είχε εκείνη την ημέρα;

Α. Ωροσκόπος/Ποσειδώνας= Kronos

Β. Ερμής/Kronos= Ποσειδώνας

Γ. Ερμής/ Hades= Δίας

Το τραγούδι της ημέρας: Live is life - Opus

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved