Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/8 έως 5/8

Σελήνη στους Ιχθύες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3/8 έως 5/8

Μετά από μια εντυπωσιακή αλλά και επεισοδιακή Πανσέληνο, που άφησε πολλά υπονοούμενα, μηνύματα και ενδείξεις που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 3/6 στις 17:58 το απόγευμα.

Νιώθοντας ακόμα την επιρροή της Πανσελήνου, βρίσκουμε την ευκαιρία να αφουγκραστούμε γεγονότα και καταστάσεις, κάτω από τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 21:03 το βράδυ.

Η όψη αυτή επιδρά άμεσα στον ψυχισμό μας, μαλακώνοντας τις άγριες πτυχές του, σαν μέλι σε έναν ξεραμένο λαιμό.

Ο ρομαντισμός, η συμπόνια, ακόμα και η αφέλεια, μας κάνουν να αποδράσουμε όλο το βράδυ μακριά από σκοτούρες και έκτακτα περιστατικά, που μας αναστάτωσαν.

Μια βόλτα στη θάλασσα, ένα παγωμένο κρασί στην άμμο, μια κιθάρα με σιγανούς σκοπούς, μια φιλική συζήτηση, ή μια καλλιτεχνική παράσταση, θα ήταν ιδανικά γι αυτό το βράδυ. Η έμπνευση βρίσκεται στο απόγειό της και αποτυπώνεται σε ποικίλες μορφές.

Στις 4/8 στις 7:15 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ανοίγει την ημέρα με συναισθηματική διέγερση, η οποία μας ακολουθεί ως το μεσημέρι.

Προτιμάμε να λειτουργούμε χωρίς το καλούπι της τετράγωνης λογικής, κάνοντας διάφορους συναισθηματικούς ελιγμούς, που δεν περνάνε απαρατήρητοι.

Στις 13:26 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Δία μας οδηγεί ως το βράδυ σε μια υπερβολή, σαν εκείνη των παιδιών των λουλουδιών αραγμένους στα Μάταλα, να βιώνουν το ουτοπικό τους όραμα.

Η όψη είναι καλότυχη και καλοπροαίρετη, δίνοντας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε κάτι σημαντικό κάνοντας μια υπέρβαση.

Ως το βράδυ της 5/8 η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας χώρο και χρόνο να τακτοποιήσουμε τις εσωτερικές μας ανάγκες.

Στις 21:56 το βράδυ, το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το απόγευμα, μας διατηρεί στο κλίμα της προηγούμενης ημέρας, που δεν είναι άλλο από μια υπερβολή, που καταπιέζεται από την ίδια τη φύση της. Η τάση μας να διασκεδάσουμε, να ξεδώσουμε, να αποδράσουμε, αρχίζει να μας βαραίνει λόγω του ότι καταλαβαίνουμε πως δεν είναι αυθόρμητη, αλλά πιεσμένη από την ανάγκη.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες δυσκολεύονται στο να βρουν ικανοποίηση, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ταύροι απολαμβάνουν την καλοκαιρινή ραστώνη, ενώ Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες μένουν ανεπηρέαστοι και παραδομένοι στον απόηχο της Πανσελήνου.

Ο αυθορμητισμός που έλειπε έρχεται να δώσει το παρόν ακριβώς τα μεσάνυχτα στις 6/8 με τη Σελήνη να περνάει στον Κριό σαν καινούργιος χρόνος με ανάλογες προσδοκίες.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved