Το αστρολογικό Φενγκ Σούι της παραλίας

Στην παραλία με μια πυξίδα; Αν πρόκειται κτίσουμε τον παράδεισο μας στην άμμο, γιατί όχι;

Το αστρολογικό Φενγκ Σούι της παραλίας
Το αστρολογικό Φενγκ Σούι μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την ενέργεια ενός χώρου, επιλέγοντας το καταλληλότερο μέρος για την άσκηση οποιασδήποτε δραστηριότητας.

Κι αυτό γίνεται με την επιλογή της σωστής πλανητικής (ενεργειακής) «γραμμής» που εξυπηρετεί τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Ο καθένας βέβαια έχει την δική του ιδιαίτερη ενεργειακή διακλάδωση, τον «χάρτη» του που προκύπτει από τον γενέθλιο θέμα του, ωστόσο είναι θεμιτή και μια χαρτογράφηση του προσωπικού μας χώρου, βασισμένη στις transit θέσεις των πλανητών. Αυτό μπορεί να γίνεται και σε μηνιαία βάση και μέσα από αυτήν την στήλη θα σας δείξουμε τον τρόπο ξεκινώντας από τα...βασικά!

Τεχνικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βαθμονομημένη πυξίδα.

Η χρήση της πυξίδας

Καθόμαστε ή κατασκηνώνουμε σε όποιο μέρος της παραλίας μας κάνει «κλικ». Για να προσανατολιστούμε με πυξίδα, τη βάζουμε σε ένα επίπεδο και οριζόντιο μέρος. Μόλις σταματήσει να κινείται η βελόνα θα μας δείξει το Βορρά και το Νότο. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως να απομακρύνουμε από αυτή οτιδήποτε μπορεί να την αποπροσανατολίσει π.χ. μεταλλικά αντικείμενα, άλλους μαγνήτες, κινητά τηλέφωνα, κλπ. Τέλος, δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά σε ηλεκτρικά καλώδια και κεραίες.

Η περιφέρεια της πυξίδας (ανεμολόγιο) είναι κύκλος μοιρασμένος σε 360 μοίρες. Οι 360 μοίρες διαιρούνται σε 4 ίσα μέρη οπότε το καθένα περιλαμβάνει 90 μοίρες. Το μηδέν του ανεμολογίου δείχνει το Βορρά. Το σημείο του ανεμολογίου που βρίσκεται αντίθετα στο βορρά δηλ στις 180 μοίρες είναι ο Νότος. 'Όταν βλέπουμε την πυξίδα και έχουμε απέναντι μας το Βορρά, δεξιά μας ακριβώς στην μέση στις 90 μοίρες είναι η Ανατολή και αριστερά στις 270 είναι η Δύση.

Επιλογή δραστηριοτήτων

1. Κοινωνικές σχέσεις, γνωριμίες

Αν νοιώθετε μόνες/οι αλλά δεν θέλετε κιόλας να εμπλακείτε σε ερωτοτροπίες, η γραμμή του Ερμή θα σας δώσει τις σωστές κατευθύνσεις. Όποιοι «κάθονται» πάνω της είναι η εν δυνάμει παρέα σας για όσο διάστημα κατοικοεδρεύετε στην παραλία.

Ο αριθμός-κλειδί για τον μήνα Αύγουστο είναι το 251, η απόκλιση δηλαδή σε μοίρες της «γραμμής του Ερμή».

2. Οι ερωτικές ζώνες

Ποιός ή ποιά σας κοιτάει επίμονα πίσω από τα γυαλιά ηλίου; Και σε ποιά κατεύθυνση να ψάξετε για την επιζητούμενη ανταπόκριση;

Οι αριθμοί-κλειδιά για τον Αύγουστο είναι το 99 και το 288. Η πρώτη τιμή σε μοίρες είναι της Αφροδίτης και η δεύτερη του Άρη. Η διαφορά μεταξύ τους είναι πως η γραμμή της Αφροδίτης ενδείκνυται για...ήπιες ηδονές, αγκαλιές, φιλιά και τρυφερότητες που μπορεί να καταλήξουν στο ποθούμενο, ενώ αντίθετα η γραμμή του Άρη είναι κατάλληλη για πιο άμεσες ή «μπρουτάλ» καταστάσεις, με τον...αστερίσκο μιας «μάχης» ή διεκδίκησης που έπεται ή προηγείται της όλης διαδικασίας.

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε είτε την αγαπησιάρικη Αφροδίτη, είτε την ερωτική σφοδρότητα του Άρη, προσδοκώντας τα..άριστα αποτελέσματα!

3. Οι τυχερές κατευθύνσεις

Ιδανικές για διασκέδαση ή δωρεάν παροχές αλλά και καλές...ψαριές! Όσον αφορά τους γείτονες σας στην παραλία, όποιοι «κάθονται» πάνω τους μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι αρωγοί στις όποιες ελλείψεις σας.

Ο αριθμός-κλειδί για τον μήνα Αύγουστο είναι το 85, η απόκλιση δηλαδή σε μοίρες της «γραμμής του Δία».

4. Η ζώνη των ανεπιθύμητων

Ποιός/ποιά μπορεί να σας «την σπάσει» με παρατηρήσεις και απαγορεύσεις; Που δεν μπορείτε να χαλαρώσετε;

Ο Κρόνος είναι παραδοσιακός εχθρός της διασκέδασης, το ίδιο και η γραμμή του (188). Αν «πέφτει» μέσα στη θάλασσα, προσέξτε τα βράχια ή τις μεγάλες πέτρες.

5. Στήσιμο σκηνής

Η γραμμή της Σελήνης θα σας δείξει τα πιο κατάλληλα μέρη για να στήσετε το νοικοκυριό σας. Η τιμή της σε μοίρες για τον μήνα Αύγουστο είναι 211

Άλλες δραστηριότητες

Ήλιος (320). Το κέντρο της δράσης σας. Πρόσωπα και καταστάσεις που αναδεικνύουν τα προσόντα σας.

Άρης (168): Αθλητικές δραστηριότητες. Φασαρία, θόρυβος, εκνευρισμός. Ενοχλητικά ζωύφια, έντομα, ερπετά. Προσοχή στο άναμμα της φωτιάς.

Ουρανός (12): Παράξενα ή σπάνια αντικείμενα, πέτρες, κοχύλια κλπ. Ο «τρελός» της παραλίας.

Ποσειδώνας (32): Ύπνος, διαλογισμός, γιόγκα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Απατεώνες, κλέφτες.

Πλούτωνας (58): Περιοχές και άνθρωποι που κάτι κρύβουν. Έρευνα, σκάψιμο, κρυμμένα αντικείμενα, κρύπτες, καταδύσεις. «Μυστήριοι» τύποι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved