3 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

3 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

12 έως 13 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένας μαύρος ταύρος»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει όλα τα υπέρ και τα κατά ενός υπερβολικά σταθερού και θετικού χαρακτήρα. Από τη μια, αξιοπιστία, επιμονή, συνέπεια, δυναμισμό, αντοχή και αίσθηση της απτής πραγματικότητας κι από την άλλη, πείσμα, ξεροκεφαλιά, δογματισμό, λεπτολογία και ακόρεστο αισθησιασμό. Σαν αποτέλεσμα έχουμε υλική ασφάλεια και τάση για μονιμότητα συνυφασμένες συχνά με οπισθοδρομικές ιδέες, δυσκαμψία και στασιμότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αφόπλισε τους εχθρούς σου με την ευγένεια των τρόπων σου, αλλά την ίδια στιγμή κάνε τους να αισθανθούν τη σταθερότητα της απόρριψής σου» Λόρδος Τσέστερφηλντ

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι συνθήκες είναι γόνιμες για να επισημοποιήσετε μια σχέση και γενικότερα να απολαύσετε τα καλά μιας πλούσιας κοινωνικής ζωής. Όσον αφορά τις νέες γνωριμίες όμως, η ποιότητα τους δεν είναι διόλου εξασφαλισμένη και σε αρκετές περιπτώσεις θα διαπιστώσετε πως πίσω από την βιτρίνα κρύβονται ουσιαστικές αδυναμίες και μια μάλλον συμφεροντολογική αντίληψη. Τέλος, οι πιο «θερμοί» χαρακτήρες θα έχουν την περιπέτεια που ψάχνουν, με δεδομένη βέβαια την έλλειψη σταθερότητας και τις έντονες διακυμάνσεις στην διάθεση και τις επιθυμίες τους.

Οικονομικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι καλή και θα έχετε την δυνατότητα να υλοποιήσετε κάποια από τα σχέδια σας στηριζόμενοι είτε σε ίδιες δυνάμεις, είτε σε μια γενναιόδωρη χρηματοδότηση. Παράλληλα όμως δεν θα λείψουν και οι έντονες διαφωνίες με οικείους ή συνεργάτες, ενώ γενικότερα θα πρέπει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας από τις επιβουλές τρίτων.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved