Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/8

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/8

Πάνω που πήγαμε να πάρουμε χαρά καθώς ήρθε η είδηση ότι ένας Έλληνας, ο Σιδέρης Τασιάδης, πήρε το αργυρό μετάλλιο στο κανόε καγιάκ σλάλομ, ακολούθησε το «αγωνιζόμενος για τα χρώματα της Γερμανίας». Και εκεί πραγματικά νιώθεις σαν να σου παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα. Όμως, ο 22χρονος αθλητής, αν και αναζήτησε την υποστήριξη της Ελλάδας, φαίνεται δεν είχε «κονέ», ούτε έδωσε... γρηγορόσημο, οπότε επέστρεψε στην Γερμανία και πλέον δηλώνει «νοιώθω Γερμανός, η Γερμανία μου έδωσε την στήριξη που δεν μου έδωσε η Ελλάδα».

Πικρά τα συμπεράσματα και βέβαια νομίζω πως απαιτείται μια εξήγηση από τους εγχώριους φορείς. Μα τι λέω; Είναι δυνατόν να ευαισθητοποιηθεί κάποιος και να διατάξει αμέσως έρευνα επί του θέματος γιατί κάτι τέτοιο διασύρει -για μια ακόμη φορά- τη χώρα διεθνώς; Μάλλον έχω ζαλιστεί από τα σλάλομ!

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ουρανός/Apollon= Ωροσκόπος/Κρόνος= Σελήνη/Ήλιος = Σελήνη/Αφροδίτη= Cupido/Hades:

Εκπληκτική ή μεγάλη εύνοια. Χωρισμός από την αγάπη. Συζυγική αρμονία. Ένας γάμος από αγάπη. Όμορφες και ήρεμες στιγμές. Η Αγάπη της γυναίκας για τον άνδρα. Ο άνδρας που ευνοείται από τις γυναίκες. Η μητέρα. Πορνεία. Φτωχή κατοικία. Ο ανικανοποίητος.

Για όλους υπάρχει μια ανοικτή αγκαλιά. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για να αναζητήσετε το πρόσωπο που σας ταιριάζει ή μπορεί να μην το βρείτε ποτέ γιατί δεν τολμήσατε να «ξεβολευτείτε».

Αν πάντως δυσκολεύεστε ή δεν ξέρετε από πού να... αρχίσετε δεν χάνετε τίποτα να βάλετε μια αγγελία έξω από την πόρτα του σπιτιού σας τύπου «κύριος 42 ετών, διαζευγμένος ζητεί κυρία εμφανίσιμη για φιλία ή κάτι περισσότερο». Κάποιες θα πουν τι τρελάρας είναι αυτός και άλλες θα τρέξουν να σας πάρουν τηλέφωνο. Απίστευτο και όμως αληθινό!

Υ.Γ Η πρόταση βέβαια ισχύει αντίστοιχα και για τις γυναίκες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Βαρέθηκα, σταματήστε τη γη να κατέβω!» (Σελίδα στο facebook)

Το τραγούδι της ημέρας: Το γυναικείο beach volley είναι... must για χιλιάδες άνδρες που είναι καρφωμένοι στην οθόνη για να δουν τις αθλήτριες να κάνουν σερβίς, να καρφώνουν και να πέφτουν χαμηλά ή να κυλιούνται στην άμμο για να διώξουν την μπάλα. Και βέβαια, όταν έχεις την ευκαιρία να τα δεις όλα αυτά από κοντά, ως γνήσιο αρσενικό δοξάζεις τον Ύψιστο που σου έδωσε τέτοια... χαρά! Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και με τους Άγγλους, οι εξέδρες είναι άδειες, και όλοι αναρωτιούνται το γιατί. Οι κακές γλώσες πάντως λένε πως είναι πολύ πιθανόν να το μπερδεύουν με το... bitch volley!

Aφιερωμένο λοιπόν εξαιρετικά στα κορίτσια του beach volley: Every breath you take – Sting & The Police

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved