2 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

2 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

11 έως 12 Λέοντα

Σύμβολο:Μια όμορφη κυρία ντυμένη με σεμνότητα και ασυνήθιστη κομψότητα»

Ερμηνεία: Η ζωή των τυχερών ανθρώπων αυτής της μοίρας, είναι συνήθως προστατευμένη από τα δεινά και κυλάει ομαλά. Ο άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει πλούτη από κληρονομιά ή γάμο, ενώ συχνά είτε ο ίδιος είτε ο σύντροφος του ή και οι δυο είναι γεννημένοι εύποροι. Ακόμη κι αν δεν έχει κάποια σημαντική περιουσία ο σύντροφος της ζωής του, θα είναι γαλαντόμος και, πάνω απ' όλα, θα μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν υπάρχει μυστικό για την ισορροπία. Απλά να αισθάνεσαι μέσα σου τα κύματα» Frank Herbert

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αν ξέρατε πραγματικά τι θέλετε, τότε όλα θα ήταν ευκολότερα. Όμως οι επιθυμίες και οι προσδοκίες σας μεταβάλλονται διαρκώς με αποτέλεσμα να συνδέεστε με πρόσωπα που σήμερα σας κάνουν κι αύριο όχι. Έτσι, το ζητούμενο για φέτος δεν είναι η σύναψη μιας σχέσης αλλά η σταθεροποίηση της. Οι πιο τυχεροί πάντως θα δεχθούν μια τουλάχιστον εντυπωσιακή πρόταση κι αν ο γενέθλιος χάρτης βοηθά είναι πιθανόν να υπάρξουν και...επισημότητες!

Οικονομικά

Παρά τα όποια σκαμπανεβάσματα, η χρονιά σας θα είναι καλή, με ευκαιρίες και βοήθειες που είναι στο χέρι σας να αξιοποιηθούν. Να θυμάστε πάντως πως η γενναιοδωρία δεν είναι μονόδρομος και μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη αποδεχόμενοι μια υποστήριξη από τρίτους!

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved