1 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

1 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

10 έως 11 Λέοντα

Σύμβολο: «Μια νεαρή γυναίκα που σηκώνει το φόρεμα της

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι συνήθως αυθόρμητος, ανήσυχος και ασυγκράτητος, με τάσεις για κάθε είδους απόλαυση. Είναι χαρακτήρας που μπορεί να επηρεαστεί από κακές συμβουλές ή πειρασμούς και στις δύσκολες καμπές της ζωής, υπάρχει ο κίνδυνος να χάνει κάθε έλεγχο.

Από την άλλη πλευρά, πολλά παιδιά - θαύματα γεννιόνται σ' αυτή τη μοίρα με την καλή ή όχι συνέχεια να εξαρτάται κυρίως από τον βαθμό της πειθαρχίας τους.

Τα πλεονεκτήματα με τα οποία προικίζει το άτομο αυτή η μοίρα είναι η κοινωνικότητα, η εξυπνάδα και τα πολλά ταλέντα. Ακόμη, οι άλλοι θα συγχωρούν τις υπερβολές του και θα δέχονται τις ιδιοτροπίες του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Παίρνε και δίνε απολαύσεις χωρίς να κάνεις κακό ούτε στον εαυτό σου ούτε στους άλλους. Αυτό νομίζω είναι ολόκληρη η ηθική» Nicolas Chamfort

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η συχνή εναλλαγή συναισθημάτων και καταστάσεων αναμένεται να σας δυσκολέψει αρκετά ή τουλάχιστον να μην μπορείτε να καταλήξετε στο ...ποιούς και πως τους θέλετε! Κατά τα άλλα η χρονιά έχει ένα άρωμα ανανέωσης και ίσως είναι καλό να συντονιστείτε έγκαιρα στο πνεύμα των αλλαγών που έρχονται.

Οικονομικά

Τίποτε δεν είναι σίγουρο ή δεσμευτικό. Αυτό είναι το μήνυμα των ουρανών σε μια χρονιά που γενικότερα χαρακτηρίζεται από αλλαγές και αναθεωρήσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα σας είναι μάλλον δύσκολο να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας ή να έχετε μια σαφή εικόνα για την κατάσταση τους. Πάνω που θα νομίζετε πως ...καταστρέφεστε, οι εξελίξεις θα φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σας και κάθε φορά που θα νοιώθετε αισιόδοξοι, τα απρόβλεπτα έξοδα θα σας προσγειώνουν. Όπως καταλαβαίνετε το ζητούμενο είναι το μέτρο, έτσι ώστε η «τρελή κι απίθανη πτήση» σας να έχει ευτυχισμένο τέλος και όχι εκείνο του... Ίκαρου!

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved