Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/7

Τα παιδία παίζει και...σκύβει

Από ότι φαίνεται η δική μας κυβερνητική τρόικα δεν θα αργήσει να αποκτήσει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση της, αφού δεν λέει να σηκώσει κεφάλι μπροστά στην άλλη τρόικα, εντείνοντας τις...επικύψεις! Έρχονται νέες περικοπές και πλαφόν σε ετήσιες χορηγήσεις ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και η υπόθεση μου θυμίζει μια ταινία φαντασίας του 1975, με πρωταγωνιστές τον Σ Σταλόνε και τον Ντ Καραντάιν, όπου σε έναν αγώνα αυτοκινήτων ο νικητής ήταν εκείνος που ως το φινάλε θα σκότωνε στο πέρασμά του τους περισσότερους πεζούς.

«Κούρσα θανάτου» ήταν ο τίτλος της και σύμφωνα με το σενάριο όλα αυτά θα γίνονταν το έτος 2000. Να όμως που το διεστραμμένο χιούμορ και η κιτς αισθητική του σκηνοθέτη Πολ Μπαρτέλ βρήκαν πλήρη εφαρμογή στην Ελλάδα του 2012, με τους συνταξιούχους, τους ασθενείς και τελικά όλους εμάς να παίρνουμε σειρά ως «τρόπαια» των διαγωνιζομένων...

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Αρης/Cupido= Ωροσκόπος/Poseidon= Μεσουράνημα/Μηδενική Κριού

Ευτυχής εργασία από κοινού. Για να συγκεντρώσει πλεονεκτήματα από ένα κοινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Ευτυχής γάμος. Συνεργασία. Δίδοντας σε φίλους καλές συμβουλές και δείχνοντας κατανόηση στα ζητήματα που τους απασχολούν. Ένα άτομο τυχερό μα και επιτυχημένο. Δίνοντας χαρά στους άλλους.

Σήμερα μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τους άλλους είτε είστε για καφέ και κουβεντούλα είτε κάνετε μαζί κάτι καλό για κάποιον άλλο. Προσκλήσεις για ευτυχή γεγονότα θα σας ευχαριστήσουν, ενώ δεν θα λιώσετε μόνο από τη ζέστη αλλά και από αγάπη.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Από τα μικροπράγματα καταλαβαίνουμε καλύτερα τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Γιατί στα μεγάλα είναι πιο προσεκτικός και κρύβεται» Άρθουρ Σοπενχάουερ

Το τραγούδι της ημέρας: Ζητείται Ψεύτης – Going Through


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved