Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/7 έως 1/8

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/7 έως 1/8

Μετά από ένα συναρπαστικό διήμερο με την αδρεναλίνη να συναγωνίζεται την θερμοκρασία σε Ολυμπιακών διαστάσεων ρεκόρ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 30/7 στις 10:30 το πρωί.

Το διήμερο αυτό είναι ένα δύσκολο και μεταβατικό στάδιο, λίγο πριν την αφροδισιακή Πανσέληνο που θα ακολουθήσει.

Στις 15:31 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αποτελεί και τη μοναδική επιρροή της ημέρας και ως το βράδυ θα μας κάνει να αισθανθούμε ηρεμία, σαν αυτή λίγο πριν την καταιγίδα. Οι ώρες αυτές προσφέρονται για ονειροπολήσεις δίπλα στη θάλασσα, για χειρωνακτικές δημιουργικές εργασίες, καθώς και για ιεράρχηση στόχων και σκοπών.

Αργά το βράδυ η διάθεση αλλάζει, σηκώνοντας ένα αεράκι που δυναμώνει ταχύτατα, ξεσηκώνοντας κύματα συναισθημάτων.

5 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 31/7 η σύνοδος με τον Πλούτωνα μας επηρεάζει δυσαρμονικά, νιώθοντας άβολα και πολύ πιεστικά. Από το προηγούμενο βράδυ οι συγκυρίες είναι περίεργες και για πολλούς ανεπιθύμητες.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 1:34 και επηρεάζει και αυτό ώρες πριν, δημιουργεί οξύθυμες και εριστικές συμπεριφορές, ενώ το βράδυ γίνεται εκρηκτικό.

Η ψυχολογία μας συγκρούεται με το πριν και το τώρα και η ανικανοποίητη διάθεση μαζί με τις πιέσεις, μας κάνει να επαναστατούμε και να τα βροντάμε όλα κάτω.

Η πιο έντονη αίσθηση είναι ότι κανείς δεν μας καταλαβαίνει, αισθανόμενοι να μας πνίγουν τα συναισθήματα που αναδύονται.

Το ξημέρωμα μας βρίσκει με ψυχολογικό hangover ενώ η μέρα ξεκινά με ένταση.

Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας και όλο αυτό κορυφώνεται με το τετράγωνο με τον Άρη στις 13:43 το μεσημέρι.

Ως το απόγευμα θα έχουμε μετρήσει πολλά λάθη, απροσεξίες, ατοπήματα και στενοχώριες, ενώ αυτές τις ώρες το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε τα ρολά της διαρρηγμένης βιτρίνας μας.

Στις 1/8 στις 3:30 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο επιβεβαιώνει την ψυχολογική μας απομόνωση, που ισχύει από το προηγούμενο βράδυ. Η αίσθηση πως είμαστε φυλακισμένοι ακόμα και αν βρισκόμαστε στο ιδανικότερο μέρος, δεν λέει να μας εγκαταλείψει.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι για άλλη μια φορά, δοκιμάζονται ανελέητα.

Ευτυχώς όλο αυτό το πρόσκαιρο ψυχόδραμα τελειώνει στις 12:56 το μεσημέρι που η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, φέρνοντας μαζί και μια Πανσέληνο, που θα μείνει στους περισσότερους αξέχαστη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved