Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/7

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/7

Τα do και don't της εβδομάδος: Σήμερα είναι καλή μέρα για να κάνετε βόλτες και αγορές ενώ η Τρίτη ευνοεί να συζητήσετε με άτομα που έχουν κύρος και ισχύ. Την Τετάρτη ίσως κάποιοι ανοίξετε την καρδιά σας, προσοχή όμως σε ποιους... για να μη λέτε μετά μαύρη η ώρα που το έκανα. Η Πέμπτη είναι καλή για συναντήσεις κατά προτίμηση εκτός σπιτιού ενώ η Παρασκευή θέλει έρωτα και βράδια αξημέρωτα.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Άρης/Ωροσκόπος= Μηδενική Κριού/Cupido= Ποσειδώνας/Πλούτωνας= Ερμής/Cupido:

Για να μαλώσει με τους ανθρώπους προφορικά ή τηλεφωνικά ή μέσω σύγχρονων μέσων επικοινωνίας (email, sms). Αντιπαραβάλλοντας επιχειρήματα. Ιδρύοντας μια οργάνωση-ένωση-μια λέσχη. Η καλλιτεχνική άποψη. Αντίληψη που κερδίζεται μέσω της διαίσθησης. Η δυνατότητα να κρυφτούν οι πραγματικές σκέψεις και να κρατηθούν τα μυστικά. Ειδήσεις ή γνώση όπου η πραγματική έννοια μόνο εν μέρει συλλαμβάνεται. Η αρχή ενός αργού μετασχηματισμού στην αντίληψη της σκέψης. Ζητήματα γάμου. Ένας πραγματογνώμονας. Ομιλίες για ζητήματα τέχνης.

Σήμερα θα αντιδράσετε και θα αντιπαραβάλλετε επιχειρήματα σε καταστάσεις τρελές, παράξενες και «κουφές». Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τσιρότα εκεί που χρειάζονται ράμματα και γίνετε φίλοι με την ευγένεια και τον πολιτισμό. Αυτομάτως θα γνωρίσετε τον άγνωστο μέχρι πρότινος ...εποικοδομητικό διάλογο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ενωμένοι θα επιζήσουμε, χωρισμένοι θα χαθούμε» Αίσωπος

Το τραγούδι της ημέρας: Love Bites – Def Leppard


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved